De ce LG V10 este unul dintre cele mai oneste smartphone-uri?

0 Shares
0
0
0

LG V10 este un terminal destul de bun, este foarte rezistent si foarte bine concebut, ce prezinta o camera foto video inegalabila.

Un lucru este drept: acesta nu este nici pe departe la fel de performant precum alte modele, insa acest lucru nu ar trebui sa va descurajeze foarte tare. In fond, acest prototip isi face treaba extrem de bine la un pret foarte bun. Acesta vine la pachet impreuna cu casti, cablu USB si incarcator telefon.

Acest prototip a impresionat publicul inca de la lansarea sa pe piata. Este primul terminal care prezinta doua display-uri, avand un ecran foarte mic deasupra dispay-ului propriuzis. In momentul in care cele doua ecrane sunt active simultan, puteti observa o serie de shortcut-uri care fac legatura cu cele mai folosite aplicatie.

[adsenseyu1]

De asemenea, puteti personaliza informatiile care sunt afisate acolo. Acesta este un ecran always-on, adica intotdeauna activ chiar daca ecranul cel mare pare pare inactiv, acesta poate arata ceasul, diferite notificari si asa mai departe. Multi utilizatori considera ca acest ecran ajuta la cresterea considerabila a autonomiei.

Pe de alta parte, pe useri i-a dezamagit destul de tare procesorul Snapdragon 808. Acest procesor hexa-core utilizati si in anii trecuti ar fi trebuit sa imbine performantele procesorului Snapdragon 810, insa fara a se incinge foarte tare.

Totusi, cel mai probabil este ca procesorul 808 este doar o simpla varianta ce se incinge mai putin si doar atat.
Performanta telefonului este la nivel mediu. Atat Mediatek cat si Huawei prezinta procesoare noi, puternice, iar Exynos, de anul trecut, ar putea fi considerat mult mai bun decat 808.

[adsenseyu1]

Un lucru este drept: pentru cei mai multi useri lucrurile prezentate anterior sunt destul de irelevante, iar pentru majoritatea activitatilor terminalul poate fi foarte bun. Unor useri le place sa detina cel mai performant terminal existent pe piata.

Adevarul este ca majoritatea utilizatorilor de telefoane s-au saturat de terminalele care concureaza unul cu celalalt, avand acelasi design. Asadar, modelul LC V10 este oarecum diferit, fiind curbat si cu spatele cauciucat care sta extrem de bine in mana.

Ecranul este mai mare, fiind de 5.7 inchi si cu o rezolutie 2k 2560 x 1440 pixeli. Culorile prezentate de acest ecran sunt foarte naturale si luminoase si absolut orice detaliu se vede perfect. In ceea ce priveste dimensiunile, terminalul este mai mare ca Note, iar acest fapt este datorat ecranului superior de doar 2.1 ichi.

Atat camera principala cat si cea secundara sunt impresionante. Senzorul optic este de doar 1/2.6 inchi si prezinta o tehnologie de stabilizare optica integrata. Camera destinata pozelor selfie este o camera impresionanta, duala care are un senzor de 5 megabixeli. De asemenea, camera frontala prezinta doua lentile care permit realizarea pozelor selfie de calitate ridicata.

Pretul prototipului poate fi in jur de 2000 de lei. La un astfel de pret mai exista si cateva modele concurente precum: Nexus 6P, Galaxy S6, HTC One A9, Sony Xperia Z5 si asa mai departe. Desigur ca decizia apartine ficarui utilizator.

0 Shares
You May Also Like