Panasonic Eluga Arc – debutul celor de la Panasonic pe piata smartphone

Panasonic Eluga Arc – debutul celor de la Panasonic pe piata smartphone

0 Shares
0
0
0

In ciuda pozitiei in topul producatorilor de device-uri electronice la nivel global, Panasonic este o firma relativ noua in domeniul smartphone si se concentreaza mai ales pe piata proprie, din Japonia. Vrei inlocuire display iPhone 4s? Intra pe ServiceGsm.ro!

In ultimii ani, compania a intrat pe piata Android, dorind sa se extinda si in acest domeniu. Unele dintre cele mai populare modele ale acestei companii mai ales in India, se afla sub brand-ul Eluga, ce inseamna “elegant”, destinat mai ales userilor cu simt estetic.

Mai devreme in acest an, Panasonic a lansat Eluga Arc, la pretul de 12.490 rupii indiene (aproximativ 187 de dolari). Desi specificatiile sunt mai degraba unele entry-level, telefonul are ceva in plus cand vine vorba despre securitate, datorita senzorului de amprenta inclus. Arata si destul de interesant.

Look si feel.

Cea mai importanta caracteristica a smartphone-ului Eluga Arc est design-ul, care a fost apreciat de catre utilizatori. Sticla frontala se curbeaza la varfuri, iar look-ul general estetic al acestui device, este bazat pe curburile carcasei.

Aceasta abordare a design-ului ii da un look sofisticat si stilat si desi telefonul nu este construit din metal, dispune totusi de un design unibody din plastic, finisat foarte bine. Telefonul arata intr-adevar excelent, din orice unghi l-ai privi.

Ceea ce este si mai interesant la acest smartphone, este marimea. Eluga Arc are un ecran de 4.7 inch, ce caracterizeaza marimea totala a telefonului, facandu-l foarte usor de tinut in mana si de butonat.

Butoanele de power si de volum sunt plasate foarte convenabil in partea dreapta-sus a carcasei laterale. Partea de la baza, gazduieste portul Micro-Usb, cu sim-tray-ul pe partea stanga. Emitatorul infrarosu si socket-ul jack de 3.5 mm se afla in partea de sus a carcasei.

Partea din spate a telefonului gazduieste camera, flash-ul asistent si senzorul de amprenta. Acesta este activ in permanenta atunci cand telefonul este pornit si poti debloca telefonul din standby, cu ajutorul acestui senzor. Senzorul de amprenta poate citi si stoca 5 amprente in total, fiind foarte usor de folosit.

Este si destul de precis si functioneaza intotdeauna in mod corespunzator, dar nu este si foarte rapid. Exista un delay notabil din momentul in care iti plasezi degetul pe senzor, pana in momentul in care amprenta este citita efectiv si telefonul este deblocat.

Ecranul smartphone-ului Panasonic Eluga Arc are o rezulutie 720p (sub full HD), adica 720×1280 pixeli reali, cu o densitate a pixelilor pe ecran, de 312 ppi. Display-ul nu este nici foarte luminos si nici foarte clar, iar tonul de culoare este putin ciudat. Culorile nu sunt saturate, iar nivelul de negru este destul de slab.

Daca te gandesti sa folosesti acest telefon pentru jocuri si vizualizarea de continut video, Eluga Arc nu este cea mai buna optiune pentru tine.

In aceasta categorie de pret, specificatiile totusi (inclusiv display-ul) sunt destul de bune, dar puteti gasi device-uri ce prezinta toate aceste specificatii la preturi chiar si mai mici. Ceea ce diferentiaza intr-adevar acest telefon de modelele competitoare, este design-ul.

0 Shares
You May Also Like