Beneficiile unui brad real de Craciun versus un brad artificial

0 Shares
0
0
0

In fiecare an ne confruntam cu decizia de a cumpara un brad traditional, proaspat, real de Craciun sau unul fabricat din plastic si metal din cealalta parte a lumii.

Numeroase articole, site-uri web si ziare au comentat avantajele si dezavantajele fiecaruia, dar fiabilitatea informatiilor poate fi uneori necompletata.

Atat brazii naturali de Craciun, cat si brazii artificiali, arata minunat atunci cand sunt decorati cu instalatii luminoase, ghirlande si globuri, insa trebuie sa cunoasteti beneficiile fiecarui tip de brad, pentru a face alegeea corecta intr-un final.

Beneficiile unui brad real de Craciun

Experienta in familie

O excursie in centrul gradinii pentru a alege propriul tau brad de Craciun, urmata de distractia de a-ti decora copacul inapoi la casa ofera o experienta placuta in familie.

Nu exista o modalitate mai buna de a reduce stresul sezonului de vacanta! Fiecare copac adevarat are propriile sale caracteristici unice si gasirea propriului copac „perfect” face parte din distractie.

Aspect si parfum

Copacii adevarati de Craciun arata natural si continua traditia de Craciun care se desfasoara inca din timpurile pagane. In schimb, copacii artificiali pot arata sintetici si pot fi acuzati ca sunt un pic patetici daca obtineti gresit punctul de pret.

Parfumul traditional al pomului de Craciun al coniferelor unui copac adevarat nu poate fi asociat cu nimic artificial. De-a lungul anilor, pomul de Craciun a ajuns sa simbolizeze credinta si speranta de armonie intre toata omenirea.

Acest spirit este real si un adevarat brad de Craciun, atunci cand este adus in casele noastre, proiecteaza acest sentiment prin parfumul sau placut si frumusetea calda naturala.

Beneficiile unui brad artificial de Craciun

Atunci cand nu doriti sa cheltuiti bani in fiecare an pentru a cumpara brazi naturali de Craciun, aveti alternativa bradului artificial. Un brad artificial, la randul sau vine cu o serie de beneficii foarte importante, pe care nu trebuie sa le neglijati. In continuare veti descoperi cateva dintre acestea:

Brazii artificiali pot fi impodobiti si in urmatorii ani, astfel ca acestia se dovedesc a fi o investitie foarte inteleapta, in conditiile in care in urmatorii ani nu veti mai cumpara brazi de Craciun. Cu banii respectivi puteti cumpara in schimb instalatii luminoase, ghirlande, globuri sau cadouri pentru cei dragi.

In comparatie cu brazii naturali, brazii artificiali nu se scutura si nu lasa mizerie in casa, asa ca nu trebuie sa va pregatiti pentru ore intregi de curatenie dupa ce dezpodobiti bradul.

Bradul artificial poate avea si culoare alba, adica are un aspect de brad acoperit de zapada. Poate avea fibra optica, astfel incat sa nu mai trebuiasca sa il decorati cu instalatie de lumini.

Bradul artificial are aspectul unui brad natural.

Acum ca ati descoperit aceste beneficii, cu siguranta va intrebati care este cea mai buna solutie pentru dvs.? Ei bine, alegerea o veti face in functie de preferinte.

Cert este ca si brazii naturali cat si cei artificiali arata fabulos de Craciun, atunci cand sunt decorati cu cele mai frumoase instalatii luminoase, cu globurile si ghirlandele potrivite, si cand sub brazi se afla cadourile de la Mos Craciun.

0 Shares
You May Also Like