Importanta unui hosting web bun pentru un site productiv

Importanta unui hosting web bun pentru un site productiv
Daca ai nevoie de un pachet de gazduire web pentru site-ul tau click pentru preturi. Vei gasi in mod sigur tot ceea ce cauti si cu siguranta exista un pachet optim si pentru tine si nevoile tale. Atunci cand esti interesat de gazduire pentru site-ul tau web este important sa retii faptul ca acesta are nevoie de cel mai bun host posibil pentru ca in timp sa nu ajunga sa fie evitat de clienti din cauza ca se misca foarte incet. In sensul acesta iti oferim mai jos mai multe exmplicatii care sa te ajute sa intelegi ce inseamna viteza si cum este ea influentata de o gazduire buna.

Atunci cand alegi cea mai ieftina solutie de gazduire de cele mai multe ori imparti un server cu mai multe persoane. Practiv vei imparti nu doar spatiul pe disk ci si celelalte resurse alocate cum ar fi de exemplu ram-ul sau procesorul. Cu cat ai mai multi vizitatori pe site cu atat vei folosi mai mult procesorul sau ramii serverului pe care te aflii. Daca esti alaturi de alte persoane ei vor simti cu siguranta valul de vizitatori de la tine pentru ca site-ul le va merge foarte greu. Acelasi lucru se intampla insa si pentru tine si vei descoperi ca exista zile in care nu se intampla nimic pe site tocmai din cauza faptului ca vizitatorii altor persoane iti iau viteza de incarcare. Viteza de incarcare a unui site este un parametru important de care trebuie sa tii cont mai ales ca cei mai multi utilizatori nu au rabdare sa astepte foarte mult pentru ca site-ul pe care au intrat sa se incarce.

De asemenea, in momentul in care iti alegi gazduirea pentru un site este foarte important ca serverul pe care esti gazduit sa poata suporta tot ce vrei sa faci. Vorbim desigur aici despre partea de programare si despre toate celelalte aspecte care tin de buna functionare a unui site. Trebuie sa te asiguri de faptul ca site-ul respectiv are o versiune de PHP compatibila cu cea a serverului altfel nu va functiona sau va da o serie de erori pe care nimeni nu si le doreste cu siguranta. Daca versiunea nu este compatibila te poti asigura inainte de a plati abonamentul ca vei putea beneficia de un upgrade atunci cand este necesar si de asemenea ca ai tot suportul din partea echipei de mentenanta in momentul in care se intampla ceva pe server.

Iti recomandam ca dupa ce iti incarci site-ul pe domeniul sau si dupa ce faci mai multe modificari sa te apuci sa iti faci un back-up din cand in cand pentru a fi sigur ca atunci cand se intampla ceva pe server nu iti pierzi fisierele. Sunt foarte multe firme de hosting care iti asigura si backup insa cand se intampla lucruri grave este posibil ca si serverele de backup sa fie afectate moment in care iti poti pierde o foarte mare parte din site-ul la care ai lucrat, fapt ce implica o investitie substantiala.

Arata-le si prietenilor tai!

Citeste si alte postari

See all posts