Care sunt cele mai cunoscute doua probleme ale telefoanelor Huawei?

Care sunt cele mai cunoscute doua probleme ale telefoanelor Huawei?

0 Shares
0
0
0
Care sunt cele mai cunoscute doua probleme ale telefoanelor Huawei?

Din 1997, Huawei fabrica telefoane mobile in toata lumea. In ultimii ani, producatorul chinez de echipamente de retea si telecomunicatii a lansat unele dintre cele mai bune telefoane inteligente pe piata, ceea ce a facut un moment incredibil de reusit pentru companie.

in toata lumea. In ultimii ani, producatorul chinez de echipamente de retea si telecomunicatii a lansat unele dintre cele mai bune telefoane inteligente pe piata, ceea ce a facut un moment incredibil de reusit pentru companie.

Clasat drept cel de-al treilea producator de telefoane inteligente din lume, Huawei nu numai ca produce telefoane de inalta calitate, dar adauga functii remarcabile care pot chiar rivaliza cu Apple si Samsung. Cu siguranta s-a stabilit ca unul dintre cei mai buni producatori de telefoane inteligente de pe piata astazi.

Dar, la fel ca concurentii sai, Huawei are dispozitive care intampina, de asemenea anumite probleme de functionare, iar aici nu discutam despre o schimbare display Huawei crapat din vina utilizatorilor.

1. Camera foto Huawei nu functioneaza

Camerele de luat vederi sunt un factor esential in telefoanele inteligente. De fapt, tot mai multi oameni depind de specificatiile camerei unui telefon inteligent atunci cand stabilesc care sa cumpere.

Cu cat sunt mai multi megapixeli si optiuni reglabile pe care le are un telefon inteligent, cu atat mai bine. Insa problemele cu aparatul foto din telefoanele inteligente au cele mai populare cautari de depanare de pe web. Si de cele mai multe ori, nu se datoreaza calitatii telefonului mobil, ci pur si simplu din cauza erorilor umane naturale.

Daca nu poti face fotografii cu aparatul foto sau daca se blocheaza si se opreste de fiecare data cand deschizi camera foto pentru a o folosi, este posibil sa fi depasit limita de memorie a telefonului inteligent cu fotografiile.

Cand se intampla acest lucru, trebuie sa faceti oricare dintre cele doua lucruri: Stergeti fotografiile si alte fisiere din stocarea dispozitivului sau salvati-va fotografiile noi pe cardul de memorie. Daca nu sunteti multumiti de ideea de a sterge fotografiile pretioase, puteti seta setarile camerei dvs. pentru a va salva fotografiile pe cardul de memorie.

Iata ce ar trebui sa faci:

Pasul 1: Deschideti camera si mergeti la setari.

Pasul 2: In lista derulanta, atingeti „Altele”, apoi mergeti la fila „Locatie de salvare preferata”.

Pasul 3: Atingeti „Card SD”, apoi reveniti la ecranul de pornire. Puteti reporni telefonul daca este necesar prin oprirea dispozitivului, scoaterea bateriei si repornirea acesteia, apoi reporniti.

2. Probleme Bluetooth Huawei

Spre deosebire de produsele Apple, telefoanele inteligente Android precum Huawei au functia de a partaja, transfera si primi fisiere folosind functia Bluetooth. De asemenea, este utilizata aceasta functie pentru a conecta telefoanele inteligente Huawei la boxe, setul cu casca sau un set auto. Inainte de a face toate cele de mai sus, trebuie sa va asigurati mai intai ca ati facut urmatorii pasi de mai jos:

Pasul 1: Mentineti distanta stransa intre telefonul dvs. Huawei si dispozitivul pe care incercati sa il conectati. Acestea nu trebuie sa se afle la mai mult de 10 metri.

Pasul 2: Verificati daca Bluetooth-ul dispozitivului cu care incercati sa va conectati este activat.

Pasul 3: Porniti Bluetooth-ul dispozitivului dvs. si activati vizibilitatea acestuia accesand setarile Bluetooth sub fila „Setari”, apoi atingeti „Toate” pe telefonul dvs. inteligent. Atingeti indicatorul de langa optiunea „Bluetooth”, apoi atingeti numele telefonului dvs. inteligent Huawei pentru a activa vizibilitatea Bluetooth pe alte dispozitive.

Asadar, acestea sunt doar doua exemple de probleme pe care le puteti intalni in cazul in care alegeti sa va cumparati un smartphone de la Huawei. Spre deosebire de problemele altor telefoane, acestea sunt probleme minore, si nu trebuie sa aveti motive de ingrijorare din cauza acestora.

0 Shares
You May Also Like