Ce jucarii patrula catelusilor le cumparati copiilor?

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca parintii cumpara in functie de buget, diferite jucarii pentru prichindeii lor. Cei care isi doresc sa le ofere copiilor cele mai interesante si cele mai cool jucarii, cu siguranta isi vor indrepta atentia spre jucarii patrula catelusilor . Exista atat de multe posibilitati din care parintii pot alege, motiv pentru care vom prezenta cateva exemple de astfel de jucarii patrula catelusilor pe care parintii le pot alege pentru cei mici.

Vehicul de salvare Marshall’s Ride n Rescue

Cursa spre aventura in Marshall’s Ride ‘n’ Rescue! Acest camion de pompieri PAW Patrol se deschide, transformandu-se intr-un playset plin de actiune! Copilul tau isi poate desface Ride ‘n’ Rescue si se poate desfasura pentru a descoperi o scena direct din Patrol PAW.

Hambarul este aprins; Chickaletta este blocat; iar Teddy este prins in spatele unui foc! Cu trei misiuni de salvare finalizate, este Marshall la salvare! Plasati figura de maresal colectabil in centrul de control al misiunii si incarcati proiectilele tunurilor de apa in lansator.

Scopul si lansarea tunurilor de apa direct in flacari, este de a stinge focul. Apoi, asezati Marshall pe scara si folositi-o pentru a salva Chickaletta. In cele din urma, ajutati Marshall sa foloseasca tunul de apa mai mic pentru a stinge focul si a salva pe Teddy. Inchideti setul de redare, pune Marshall pe scaunul soferului si foloseste rotile de lucru pentru a alerga la urmatoarea aventura!

Constructie de salvare finala Marshall

Oh, nu sunt probleme in Adventure Bay! Alatura-te Ultimate Construction Marshall in timp ce merge intr-o misiune de salvare plina de actiuni. Purtand uniforma Ultimate Construction, palaria de siguranta si rucsacul deschis, Marshall este pregatit pentru orice! Pur si simplu apasati butonul de pe guler si urmariti cum se deschide rucsacul pentru a-i dezvalui uneltele la indemana.

Puteti depozita conurile sale de siguranta incluse pe rucsac pentru a le transporta impreuna cu el. Acest pustoaica curajoasa da viata toata emotia si aventura show-ului TV de succes. Cu aceasta cifra, copiii se angajeaza in ore de joc, deoarece isi folosesc imaginatiile pentru a crea toate povestile noi. Niciun loc de munca nu este prea mare, niciun pup nu este prea mic!

Bulldozerul transformator al masei

Patrul PAW este pe o lista! Alaturati-va Marfurii intr-o noua misiune plina de actiuni cu Bulldozerul sau Transformant! Plasati molozul pe scaunul soferului si rotiti rotile de lucru reale in timp ce va indreptati pentru a salva ziua! Folosind scoalele mobile care se ridica si coboara, ii puteti ajuta pe cetatenii din Adventure Bay! Cand se lovesc de probleme, transformati buldozerul Rubble intr-un vehicul de salvare, impingand insigna PAW Patrol din fata camionului. Veti activa instrumentele deschise de ambele parti – Moloz pentru salvare! Cu detalii autentice si caracteristici realiste, Rubble si buldozerul sau aduc toata emotia PAW Patrol.

Constructie de salvare finala Rocky

Oh, nu sunt probleme in Adventure Bay! Alatura-te constructiei de salvare finala Rocky in timp ce merge intr-o misiune de salvare plina de actiune. Purtand uniforma sa Ultimate Rescue Construction, palaria de siguranta si rucsacul cu flip up, Rocky este pregatit pentru orice! Pur si simplu apasati butonul de pe gulerul sau si urmariti rucsacul rasucind pentru a-i dezvalui carligul la indemana. Puteti duce chiar si blocurile de cinder incluse de pe carligul rucsacului pentru a le transporta impreuna cu el. Acest pustoaica curajoasa da viata toata emotia si aventura show-ului TV de succes. Cu aceasta cifra, copiii se angajeaza in ore de joc, deoarece isi folosesc imaginatiile pentru a crea toate povestile noi.

Mini Figura Cutie orb

Mini-pui la salvare! Asamblati-va propria echipa Paw Patrol acasa cu o linie complet noua de pui de colectie. Fiecare catel vine intr-o cutie de mister – nu veti sti care dintre ele veti primi! Deschideti-va caseta pentru a vedea daca aveti un catel din temele Paw Patrol, Ultimate Rescue sau Air Rescue. Toti puii vin cu detalii autentice, inclusiv poze noi si uniforme misto! Cu peste o duzina de pui de gasit, fiecare cutie are o surpriza captivanta!

Mini planor Zumb’s Ultimate Rescue Mini Hang

Puneti-va la o salvare finala cu ajutorul planerului de ultima ora Zuma! Acest alunecator clip-on suspendat prezinta detalii realiste, aducand viata lumea plina de actiune din Adventure Bay! Cu Zuma (figura inclusa) atasata de planorul sau atarnat, copilul tau isi poate folosi imaginatia pentru a crea tot felul de misiuni de salvare finale pentru acest pusti indraznet.

Pentru misiuni si mai interesante, combinati-va si jucati-va cu oricare dintre vehiculele PAW Patrol Ultimate Rescue! Cand copilul tau isi termina misiunea, poate deveni creativ folosind ghidul de colectie bonus si pagina de colorat! Pentru ore intregi de joc creativ, urcati deasupra Adventure Bay cu Mini Hang Glider Zuma!

0 Shares
You May Also Like