Ce sunt plasele de umbrire si la ce sunt acestea utile?

0 Shares
0
0
0

Stapanirea mediului din jurul tau este ceea ce inseamna gradinaritul. Fie ca astepti cu nerabdare sa urmaresti acest lucru de dragul propriilor hobby-uri de gradinarit sau doresti sa desfasori agricultura pentru profituri, plasele de umbra vor juca un rol foarte important in productia culturilor tale. Multe persoane au, de asemenea, probleme cu incalzirea excesiva in sere.

Cu siguranta plasa umbrire 40% va poate veni in salvare in astfel de situatii. Supraincalzirea serei nu poate face decat sa inrautateasca in mod evident culturile dvs. De fapt, plantele proceseaza doar o jumatate si doua la suta din totalul luminii solare pe care le primesc.

Acoperirea serii cu panza de umbra va asigura ca sarcina de caldura este impartita in mod egal si absorbita de carpa, astfel incat sa nu existe supraincalzire in interior. Panzele de umbra sunt disponibile, de asemenea, in mai multe culori, care va ajuta sa conturati lungimea de unda a radiatiei solare, distributia si intensitatea acesteia, precum si tipul de iluminare de care aveti nevoie in sera.

Deci, care sunt exact plase de umbra?

Plasele de umbra sunt tesaturi usoare si tricotate care ofera protectie plantelor si oamenilor impotriva razelor dure ale soarelui. In conformitate cu cerintele diferitelor plante, culturi si flori, aceste plase de umbra sunt disponibile in diferite densitati.

De la sere pana la aplicatii in camp si structuri de cercuri, plasele de umbra sunt extrem de versatile si pot fi utilizate intr-o varietate de locuri pentru a servi o varietate de scopuri. Poate fi folosita o plasa umbrire 40% si ca barier de confidentialitate, parbrize si garduri. Cu toate acestea, este important sa va asigurati ca plasa de nuanta pe care o alegeti este realizata dintr-o tesatura de inalta calitate sau altfel longevitatea si beneficiile acesteia vor suferi major.

Cele mai multe astfel de produse, sunt confectionate dintr-un material 100% din tesaturi virgine si pot oferi cele mai bune stabilizari UV de clasa. De asemenea, sunt disponibile in procente diferite de umbrire de 35, 50, 75 si 90. De asemenea, sunt disponibile pe diferite latimi cuprinse intre 1 si 6 metri.

Avantajele plaselor de umbre

  • Nu ajung sa fie descompuse.
  • Sunt foarte usor de spalat.
  • Plasele pentru umbre sunt foarte usor de transportat si instalat.
  • Plasele de umbra pot fi mutate foarte usor, deoarece sunt usoare.
  • Placutele de umbra sunt ideale pentru amenajarea gradinii pentru terasa Acasa, pepiniere si gradini.
  • Stimuleaza cresterea plantelor prin imbunatatirea fotosintezei si minimizeaza presiunile vantului si dificultatile plantelor pentru a preveni deteriorarea plantelor.

Aplicatii

Intrucat plasele de umbra sunt extrem de versatile, ele sunt folosite in diverse scopuri.

Utilizari agricole si horticole

In sectorul agricol, plasele de umbra sunt foarte populare si sunt utilizate pentru acoperirea serelor. Datorita imensei lor popularitati in sectorul agricol, ele sunt, de asemenea, denumite Agro plase. Cand serele sunt acoperite cu plase de umbra, acesta ofera protectie culturilor pe tot parcursul anului impotriva razelor dure ale soarelui, vantului, caldurii si frigului.

Acest lucru permite unei persoane sa creasca culturi in afara sezonului pe tot parcursul anului. Cel mai bun lucru este ca plasele de umbra furnizate de noi sunt personalizabile si pentru a se potrivi cu fiecare cerinta a ta.

Obiectivele anti-grindina

Daunele la grindina pot fi foarte severe pentru recolta si le lasati complet in ruina. Pentru a preveni deteriorarea grindinei la o varietate de culturi, este utilizata o plasa de umbra din polietilena cu densitate ridicata si super-stabilizata impotriva radiatiilor UV.

Scopurile constructiei

Am observat adesea ca santierele sunt acoperite intr-o panza verde. Aceasta panza verde nu este altceva decat o plasa de umbra. Plasele de umbra sunt foarte durabile si sunt cele mai bune pentru a oferi o protectie maxima la santiere. Plasele sunt de asemenea foarte usor de instalat.

Scopuri pentru decorare interioara si exterioara

Cand vine vorba de decoratiuni, exista tipuri speciale de plase de umbra, care sunt disponibile in diferite dimensiuni, modele si culori.

Scopuri generale

Plasele de umbra pot fi, de asemenea, folosite ca rupturi de vant, invelitori pentru piscina, nuante de parcare si nuante de pasari.

Asadar, acestea sunt cam cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti cu totii atunci cand vine vorba despre plase de umbrire, pe care le puteti achizitiona si de la Regal Fermierul.

0 Shares
You May Also Like