Cum sa ai un website de top?

0 Shares
0
0
0

Cum sa ai un website de top?
Atunci cand consideri ca a venit momentul sa iti promovezi afacerea si in mediul online, in mod evident trebuie sa ai cateva idei cat mai clare despre modul in care vrei sa arate site-ul firmei tale.

In primul rand, trebuie sa alegi cu o foarte mare inspiratie numele de domeniu pentru site-ul tau, dupa care va trebui sa stii sa iti alegi cel mai bun tip de gazduire web pentru site-ul tau, asa ca poti accesa oricand Gazduireenterprise.ro, pentru a alege un tip de gazduire, precum gazduirea shared de exemplu, gazduire dedicate sau gazduire vps.

In functie de preferinte si de nevoi, poti sa iti alegi web hostingul pe care il consideri ideal pentru site, iar apoi, odata ce site-ul iti este lansat, incepe adevarata provocare si volumul mare de munca.

Va trebui sa te ocupi de gasirea unei agentii de optimizare seo care sa iti optimizeze foarte bine site-ul, iar aici trebuie mentionat faptul ca un website trebuie sa poata fi accesat si de pe dispozitivele mobile, asa ca va trebui sa tii neaparat cont si de acest aspect.

Foarte multi proprietari de site-uri gresesc pentru ca au acelasi continut atat pe desktop cat si pe dispozitivele mobile, insa aceasta alegere nu este una cat se poate de inspirata.

Ar trebui ca pentru dispozitivele mobile sa fie un design adaptat acestora, care sa vina cu mici modificari, pentru ca experienta utilizatorului sa fie una mai placuta, asa ca anumite elemente de desktop ar putea fi ascunse, precum anumite imagini mari. Deasemenea, ar fi indicat sa schimbi anumite butoane, pentru ca ele sa fie mai usor de gasit de catre utilizatori.

In mod evident, de acest lucru nu te vei putea ocupa singur, ci vei avea nevoie de ajutor, asa ca va trebui sa apelezi la ajutorul specialistilor, care prin anumite instrumente folosite, iti vor crea un website de invidiat.

De exemplu, acestia vor putea sa foloseasca Google Weblasters Tools pentru a – ti monitoriza activitatea site-ului in cautarile Google, ar putea sa foloseasca Google Analytics, pentru a-ti arata statisticile privind traficul si alte detalii, dar ar putea sa foloseasca si Google Keyword tool, care sa tea jute la cautarea cuvintelor cheie.

Ei bine, dupa cum spuneam este bine sa apelezi la ajutorul specialistilor, datorita faptului ca in cazul in care nu ai mai lucrat cu asemenea instrumente, in mod evident iti va fi extrem de dificil sa intelegi ceea ce ai de facut.

Un alt aspect important, ar fi acela de a nu uita de construirea backlink-urilor, pentru ca link building-ul a ramas la fel de important ca in urma cu ceva timp, datorita faptului ca linkurile se incadreaza in algoritmul Google privind ratingul. Acum, nu mai trebuie sa faci schimb de linkuri, ci te conectezi cu alte bloguri sau site-uri pentru stabilirea unui parteneriat.

Este important sa faci acest lucru, pentru ca s-ar putea ca anumite lucruri scrise la tine sa fie utile pentru cititorii de pe site-urile cu care esti partener, si invers, asa ca exista beneficii de ambele parti.

Ei bine, ar cam trebui sa tii cont de toate aceste detalii in cazul in care iti doresti sa ai un website de top pentru afacerea ta.

0 Shares
You May Also Like