Ce motive aveti sa alegeti Promotor VIP Security atunci cand aveti nevoie de o garda de corp

0 Shares
0
0
0

Promotor Rent a Car Bucuresti a lansat de curand serviciu nou prin care ofera clientilor un pachet premium de inchirieri auto cu sofer care sa ofere si paza si protectie.  Mai jos, va prezentam mai multe detalii despre serviciul Promotor VIP Security si motivele pentru care ati putea opta pentru acest pachet.

Personal atent instruit

Personalul nostru de securitate este indelung instruit pentru a interveni in situatii critice si este calificat in evaluarea riscurilor, putand oferi protectie in cele mai variate situatii indiferent ca este vorba de demnitari, directori de companii sau familii aflate in calatorie impreuna cu copiii.

Promotor Rent a Car recruteaza cei mai buni, cei mai eficient instruiti agenti speciali care au experienta in toate aspectele masurilor de aparare si care pot reactiona rapid la orice amenintare la adresa securitatii si integritatii clientilor. Din acest motiv, oficialii guvernamentali si directorii companiilor de top se bazeaza tot mai des pe serviciile private de securitate pentru a elimina posibilele pericole legate de calatoriile pe care le au de facut.

Discretie si profesionalism

Printre alte motive pentru care serviciul Promotor VIP Security devine tot mai cautat se numara faptul ca aveti garantia unei maxime discretii si a unui profesionalism ridicat. Astfel, puteti fi sigur ca vi se pastra anonimatul si ca veti fi condus in siguranta acolo unde aveti nevoie.

Punctualitate si flexibilitate

La fel ca in cazul altor servicii de inchirieri auto, Promotor Rent a Car pune la dispozitia clientilor o gama variata de accesorii si servicii personalizate in functie de necesitatile clientilor. In acelasi timp, clientii se bucura de serivicii de transport la cele mai inalte standarde, soferii avand de asemenea mai multe certificate si parcurgand cursuri de specialitate periodice. In plus, aveti garantia ca veti ajunge la timp acolo unde va doriti, soferul alegand pentru dumneavoastra cea mai buna ruta, indiferent de conditiile de mers si de trafic.

Oriunde si oricand

Desi serviciul se adreseaza in principal celor care se deplaseaza in Bucuresti, la cerere, puteti opta si pentru deplasari in afara capitalei. Astfel, Promotor Rent a Car pune la dispozitia clientilor masini din gama Mercedes S Class cu sofer si garzi de corp si in alte orase din tara sau chiar in afara granitelor. De asemenea, serviciul este disponibil 24/7, astfel incat sa va puteti bucura de pachetul Promotor VIP Security la orice ora si in orice zi.

0 Shares
You May Also Like