Ce pot face cu masina dupa ce am avut accident?

Ce pot face cu masina dupa ce am avut accident?

0 Shares
0
0
0

Esti sofer din Cluj daca apelezi la http://enrimar.ro/dezmembrari-auto-cluj/ pentru a beneficia de servicii de dezmembrari auto Cluj. Nu toata lumea are nevoie de astfel de servicii, insa cand ai intr-adevar nevoie este bine sa apelezi la o firma serioasa care isi face cu seriozitate treaba.

De serviciile celor de la dezmembrari auto Cluj pot beneficia bineinteles si persoanele din alte orase sau judete.

Accidentele rutiere sunt din pacate in crestere in multe din tarile din intreaga lume. Unii sunt implicati in accidente din cauza vitezei, altii din neatentie, altii fara a fi vinovati in nici un fel. Din fericire, deseori persoanele care sunt implicate in accidente scapa cu viata.

Deseori, masinile implicate in accidente arata absolut de necrezut si chiar nu prea mai ai ce face cu ele. Unele sunt doar putin avariate si mai pot fi reparate. Daca ai fost implicat intr-un accident rutier, iata ce poti face cu masina ta dupa:

[adsenseyu1]

•    O repari

Asa cum spuneam, in unele accidente masinile sunt avaiate mai putin si ele pot fi reparate. Daca poti sa-ti repari masina, in mod clar preferi o reparatie decat sa cumperi un noua, asta bineinteles in conditiile in care reparatia nu costa mai mult decat o alta masina. Apelezi astfel la un service auto, unde contra cost mecanicii auto iti vor repara masina astfel incat sa functioneze in limitele normalului. Uneori insa, dupa reparatii masinile nu mai pot functiona perfect. Este firesc din moment ce nu se mai poate vorbi de un lucru nou.

•    O vinzi la fier vechi

O parte din persoanele implicate in accidente rutiere prefera sa vanda masina la fier vechi atunci cand nu mai au ce face cu ea. De ce procedeaza astfel? Pentru ca pur si simplu nu mai au ce face cu piesele din care este compusa masina din cauza accidentului suferit. Daca totusi mai ai piese care sunt inca bune, le poti scoate de pe masina si sa vinzi la fier vechi doar ceea ce nu mai poate fi folosit. Nu e o afacere prea profitabila, dar tot iti mai ies cativa bani in plus.

[adsenseyu1]

•    O vinzi la o firma de dezmembrari auto

Des intalnite sunt si situatiile in care proprietarii vand masinile avariate la firmele de dezmembrari auto. Cei de la astfel de firme evalueaza masina si iti vor plati in functie de piesele pe care mai apoi le pot folosi pentru alte masini sau pentru a le vinde. Deseori poti scoate bani frumosi dintr-o astfel de afacere, deoarece o multime de piese ar putea fi refolosite de cei care nu-si permit unele noi. Ia in calcul si aceasta varianta.

Nu e placut sa fii implicat intr-un accident, insa din nefericire se intampla, fapt pentru care trebuie sa te gandesti bine ce faci cu masina avariata in urma evenimentului nedorit. Ia in calcul toate posibilitatile, calculeaza bine atat costurile cat si beneficiile si opteaza pentru varianta care ti se potriveste cel mai bine. Cu siguranta o vei gasi pe cea mai buna.

0 Shares
You May Also Like