Optimizarea SEO -o promovare de succes a afacerii tale

Optimizarea SEO -o promovare de succes a afacerii tale

0 Shares
0
0
0

Majoritatea am auzit de SEO , insa nu toti stim ce inseamna , ce presupune , la ce ne ajuta sau cine practica acest tip de marketing online. SEO (optimizare pentru motoare de cautare) este un proces de favorizare a paginilor web in cadrul ordonarii listei de rezultate facuta de motorul de cautare. O prezenta buna pe Google si obiectivul SEO este aducerea unui site in pozitii de top la cautari relevante pe motoarele de cautare.
Optimizarea SEO poate fi de două tipuri:

• Optimizare interna – masurile de promovare pot fi influentate numai de echipa SEO , pentru ameliorarea experientei vizitatorilor
• Optimizarea externa- masurile de promovare nu depind doar de echipa SEO ci si de calitatea site-ului promovat.

[adsenseyu1]

In functie de gradul de moralitate SEO mai poate fi impartit in :

• White hat SEO- promovarea corespunde intocmai politicilor impuse de motoarele de cautare , dar nu in mod direct spre cresterea pozitiilor in paginile cu rezultatele cautarilor
• Black hat SEO- scopul promovarii este manipularea perceptiei motoarelor de cautare asupra calitatii site-ului
• Gray hat SEO- este o combinatie intre White si Black hat .

Acest tip de marketing va poate ajuta site-ul sau afacerea online prin promovarea produselor, un numar mai mare de vizitatori si de ce nu posibilitatea de a face concurenta marilor companii. Insa , aveti nevoie si de o companie specializata in acest domeniu , pentru a evita neplacerile de a va fi penalizat site-ul de catre Google. Si atunci va intreb – decat un site cu viitor incert, plin de riscuri si sentimente negative – nu este mai bine sa canalizati eforturile intr-un sens creativ si moral, pentru dezvoltarea unui site cu adevarat bun, care sa fie pe primul loc în Google pentru ca asa merita?

[adsenseyu1]

In ajutorul dumneavoastra vine o companie cu o experienta de peste 6 ani in acest domeniu , cu un portofoliu vast de clienti si cu un sistem propriu de implementare SEO , pe care o gasiti aici, la un click distanta Danbradu.com . In toti acesti ani, eforturile echipei s-au indreptat catre imbunatatirea nivelului de calitate, in concordanta cu noutatile din domeniu, ajungând ca la momentul actual sa devina una dintre cele mai mari companii de SEO din Romania, care pe langa implementarea SEO , va mai ofera si servicii de administrare si gestionare a campaniei de publicitate online,training si consultanta prin intermediul acestor specialisti ce detin o experienta considerabila in domeniu . Monitorizarea, analiza si reactia permanente si oportune constituie ingredientele retetei de mentinere a loialitatii clientilor care le vor ramane alaturi “pana cand moartea ii va desparti”.

Proprietarii de site-uri au inceput sa recunoasca valoarea clasificarii superioare si a vizibilitătii , creand o oportunitate pentru practicantii SEO si rezultatele obtinute pe termen lung , pentru ca SEO nu se opreste niciodata atata timp cat exista competitivitate. Fiecare din noi ne dorim investitie minima , publicitate cat mai multa si profit maxim .

Dupa cum vedeti SEO este de ajutor in numeroase feluri , iar usurinta de a gasi informatiile/site-urile dorite conduce de fapt la o experienta online mai placuta pentru noi toti.

0 Shares
You May Also Like