Ce sa evit sa postez pe Facebook?

Ce sa evit sa postez pe Facebook?

0 Shares
0
0
0

Reteaua de socializare Facebook s-a dezvoltat si se afla inca intr-o continua dezvoltare. Facebook-ul a devenit mai mult decat o retea de socializare, deoarece multi pot face bani din Facebook. Cum? Vanzand si cumparant postari si partajand in mod repetat anumite continuturi. Site-ul Farmshout.com se ocupa de astfel de servicii si iti vine in ajutor cu sugestii si cu oferte de nerefuzat.

Nu uita de faptul ca fiecare persoana care-ti viziteaza pagina, poate fi un potential client, in cazul in care folosesti o anumita pagina pentru lumea afacerilor. Nu uita de faptul ca iti poti mari numarul de fani cumparand postari pe anumite site-uri importante. Intra pe Farmshout.com si vezi despre ce este vorba.

Multi ne intrebam ce anume ar trebui sa postam pe Facebook pentru a atrage pe pagina noastra cat mai multe persoane. Ei bine, in calcul trebuie luat si ce anume nu trebuie sa postam pe Facebook. Uneori, continutul inadecvat nu doar ca nu atrage fani, dar ii poate indeparta si pe cei care exista deja. In cele ce urmeaza vom vorbi despre o parte din aspectele care pot indeparta fanii de pe pagina ta.

[adsenseyu1]

•    Continutul plictisitor

Nu intra nimeni pe Facebook pentru a se plictisi. Cei mai multi intra pe Facebook pentru a scapa de plictiseala. Trebuie sa publici un continut cat mai atractiv pentru publicul tinta. Daca vezi ca fanii paginii tale apreciaza mult continutul amuzant, publica un continut amuzant. Daca vezi ca fanii tai sunt interesati de postarile de calitate, publica postari de calitate.

•    Continutul neadecvat

Incearca sa publici un continut cat mai adecvat pentru pagina pe care o ai. Daca de exemplu tu comercializezi produse vestimentare e posibil ca cei care-ti intra pe pagina sa nu fie interesati de servicii funerare de exemplu sau de anvelope. Publica postari interesante pentru domeniul tau de activitate.

•    Informatii gresite

In mod clar informatiile gresite indeparteaza oamenii care te-ar putea aprecia. Inainte sa publici anumite indormatii, documenteaza-te astfel incat sa fii sigur de faptul ca acestea sunt corecte. Nu vorbim aici de lucrurile amuzante, ci de postarile cu caracter informativ.

[adsenseyu1]

•    Greselile gramaticale si de ortografie

Daca ai pe pagina ta persoane care tin foarte mult la scrierea corecta in limba romana, asa cum e normal de altfel, probabilitatea de a fi taxat pentru astfel de greseli este foarte mare. Multe persoane parasesc anumite pagini doar pentru ca vad astfel de greseli. E important sa scrii corect si sa distribui la randul tau un continut care este scris corect.

•    Promovarea excesiva

Intr-adevar, publicitatea pe Facebook e foarte importanta, insa facuta in exces ea ar putea dauna. Promoveaza-ti afacerea, dar in limita bunului simt. Nimanui nu-i place sa fie invadat cu tot felul de postari si materiale promotionale.

Incearca sa eviti cat mai mult astfel de practici si sa postezi continut de calitate, un continut corect si bine documentat. Evita sa faci greselile amintite mai sus, deoarece acestea nu fac altceva decat sa indeparteze anumiti utilizatori de la pagina ta. In cazul in care ai reusit performanta de a avea multi fani (peste 1000), nu uita de faptul ca poti face bani cu pagina ta de Facebook daca vinzi mesaje. Detalii pe Farmshout.com.

0 Shares
You May Also Like