Ce probleme pot avea telefoanele Huawei P20, P20 Lite si P20 Pro?

0 Shares
0
0
0

Ce probleme pot avea telefoanele Huawei P20, P20 Lite si P20 Pro?
La momentul actual, Huawei este compania de pe locul doi in ceea ce priveste vanzarea de telefoane mobile inteligente la nivel mondial. Lider absolut este Samsung, care pare a fi o nuca mult prea tare pentru compania chineza, insa Huawei a depasit Apple in ceea ce priveste vanzarea telefoanelor la nivel mondial.

Compania se bucura de un nivel mare de popularitate dat fiind faptul ca are telefoane pentru orice buget, si toti utilizatorii isi permit sa utilizeze cele mai noi telefoane mobile Huawei. Fireste, unii vor opta pentru modele hidh end, altii isi vor permite doar telefoane mobile Huawei midrange, in timp ce altii se vor multumi cu telefoane low cost.

Printre cele mai apreciate telefoane mobile Huwei la ora actuala se numara modelele P20, P20 Lite si P20 Pro, dispozitive care incepand de la capacitatea mare a bateriei, design impecabil si diferite alte specificatii tehnice, pur si simplu impresioneaza.

Au exista si cazuri izolate in care aceste telefoane au dat rateuri, dar s-au gasit rapid rezolvari, iar in continuare vom prezenta cateva exemple.

  1. Reporniri aleatorii

Repornirile aleatorii devin destul de frecvente pe dispozitivele Android in aceste zile. Aceasta problema a fost semnalata de multi utilizatori ai Huawei P20 Pro. Este cauzata de o serie de factori precum virusi si malware.

Puteti incepe sa abordati aceasta problema stergand partitia din cache si repornind telefonul. In cazul infectiei cu virus, este posibil ca repornirea sa nu ajute atat de mult la rezolvarea problemei.

Va trebui sa restaurati dispozitivul la setarile din fabrica pentru a scapa de orice malware. Dupa aceea, trebuie sa instalati un program antivirus fiabil pentru a va asigura ca P20 / P20 Lite / P20 Pro este protejat.

  1. Ecran tactil Problema / Ecran fara raspuns

Cand dispozitivele Android dezvolta o problema cu ecranul tactil, aceasta este intotdeauna o situatie dificila. Cand ecranul va ingheta complet, nu puteti face nimic, cu exceptia unei resetari hard, cel putin.

Daca problema ecranului tactil este usoara, trebuie sa va curatati ecranul pentru a va asigura ca praful, apa sau uleiul nu provoaca problema. Curatati-va si mainile. Puteti de asemenea sa va orientati catre Setari> apoi Asistenta inteligenta> control miscare si puteti dezactiva unele gesturi pe care le suspectati ca incurca functia ecranului tactil.

Dezactivati modul Glove daca este activat. Daca ecranul nu raspunde complet, incercati sa reporniti dispozitivul pentru a vedea daca va ajuta. Ca ultima solutie, resetati dispozitivul pentru a reveni la setarile din fabrica: functioneaza cel mai des.

  1. Problema supraincalzirii

O temperatura prea ridicata poate deteriora telefonul dvs. in mai multe moduri. Incalzirea nu este normala, dar nu este neobisnuit sa vedeti ca din cand in cand dispozitivele Android se supraincalzesc.

Daca aveti probleme de supraincalzire cu Huawei P20, P20 Lite sau P20 Pro, puteti face cateva lucruri. Pentru inceput, opriti utilizarea dispozitivului dvs. in timp ce acesta este incarcat sau va jucati, sau descarcati mai multe fisiere simultan.

De asemenea, asigurati-va ca inchideti aplicatiile de fundal si dezactivati orice caracteristica sau aplicatie pe care nu o utilizati la un moment dat. Exista cazuri in care problema este cauzata de aplicatii necinstite. Dezinstalati aplicatiile instalate recent si vedeti daca acest lucru va ajuta.

  1. Problema camerei

Desi camerele P20, P20 Lite si P20 Pro sunt grozave in atat de multe moduri, au fost raportate cazuri de calitate proasta a camerei. Cel mai adesea, acestea sunt probleme de software, care pot fi rezolvate atunci cand actualizati software-ul ori de cate ori trebuie. De asemenea, puteti incerca cateva aplicatii de camera personalizate si sa vedeti daca functioneaza mai bine.

  1. Cardul SD nu functioneaza

Spatiul de memorie este important pentru fiecare utilizator de smartphone. Puteti extinde memoria interna cu carduri SD si este frustrant atunci cand cardul SD nu functioneaza in dispozitiv.

Primul pas catre solutionarea acestei probleme este sa va asigurati ca cardul SD special pe care il aveti nu este deteriorat. Puteti utiliza un cititor de carduri pentru a-l conecta la un computer si a vedea daca este detectat. Daca cardul are unele probleme, il puteti formata si incerca din nou. Folositi numai un card SD de buna calitate, care este compatibil cu dispozitivul dvs.

  1. Jack-ul pentru casti nu functioneaza

Atunci cand mufa pentru casti nu functioneaza, nu veti putea sa obtineti un sunet de calitate la casti. Aceasta poate fi o experienta dureroasa atunci cand sunteti iubitor de muzica.

Este posibil ca problema sa provina din castile pe care le utilizati. Incercati sa le schimbati si vedeti daca exista vreo imbunatatire. De asemenea, puteti regla setarile sunetului si actualiza driverul de sunet al dispozitivului.

0 Shares
You May Also Like