Probleme comune Mi Mix 2 si cum sa le remediezi

0 Shares
0
0
0

Probleme comune Mi Mix 2 si cum sa le remediezi
Xiaomi Mi Mix 2 nu este doar un alt dispozitiv pe piata. Smartphone-ul scos pe piata de aceasta companie chineza este excelent din foarte multe motive, si de aceea popularitatea sa a crescut pe piata.

Realizat de Xiaomi, o companie care castiga rapid respect pe piata, dispozitivul are toate caracteristicile care se adreseaza iubitorilor de baza ai telefoanelor Android. De la designul elegant pana la specificatiile interesante, exista atat de multe lucruri de iubit la aceste telefoane Xiaomi.

Desi Mi Mix 2 este considerat un dispozitiv foarte atractiv din toate punctele de vedere, exista unele probleme de care utilizatorii s-au plans. Este greu sa ignorati aceste probleme, dat fiind faptul ca va pot submina experienta folosind dispozitivul.

Unele dintre aceste probleme sunt destul de frecvente, ceea ce inseamna ca multi utilizatori trebuie sa le rezolve. Vom discuta pe scurt cele mai frecvente probleme ale Mi Mix 2 si cum sa le remediem:

  1. Probleme Wi-Fi

Pentru multi utilizatori ai Xiaomi Mi Mix 2, Wi-Fi lent este o provocare majora cu care se confrunta. In afara de faptul ca este prea lent, problema se extinde pana la conexiunea care cade frecvent. Daca sunteti genul de utilizator care depinde atat de mult de Wi-Fi, aceasta poate fi o provocare majora.

Una dintre cele mai bune si simple metode de a remedia aceasta problema este resetarea routerului wireless. Cand acest lucru nu are efectul dorit, face ca telefonul sa uite de reteaua Wi-Fi la care s-a conectat si sa il conectati din nou, dupa aceea. Puteti face toate acestea din setarile Wi-Fi.

  1. Incarcare lenta

Cu incarcatorul potrivit, dispozitivul dvs. se va incarca rapid. Ar trebui sa aveti o idee despre cat timp dureaza telefonul pentru a incarca: daca exista brusc o schimbare semnificativa a vitezei de incarcare, ceva functioneaza gresit.

Pentru a remedia aceasta problema, trebuie sa va asigurati ca problema nu provine din incarcator. Folositi incarcatorul pentru a incarca un alt telefon sau folositi in cazul in care aveti la dispozitie un alt incarcator, pentru incarcarea telefonului problematic, si verificati-l.

Daca de problema se face vinovat incarcatorul sau cablul sau, cumparati unul nou pentru dispozitivul dvs. Daca incarcatorul dvs. este inca in regula, s-ar putea ca portul de incarcare USB sa aiba probleme, iar in aceste conditii trebuie dus intr-un service gsm pentru remedierea problemei.

  1. Descarcare rapida a bateriei

Xiaomi Mi Mix 2 vine cu o baterie impresionanta de 3400 mAh. Aceasta este o baterie masiva, cu capacitatea de a dura ore intregi, chiar daca sunteti un utilizator care foloseste telefonul intens. Daca bateria se descarca prea repede, cu siguranta exista o problema majora.

Problemele de scurgere a bateriei sunt cauzate in cea mai mare parte de probleme software, astfel incat trebuie sa va asigurati ca actualizati mai intai aplicatiile la cele mai recente versiuni. Puteti seta luminozitatea ecranului la automat pentru a gestiona consumul de energie.

Exista aplicatii care le ruleaza in fundal si care cauzeaza problema: inchideti-le imediat ce le gasiti. De asemenea, trebuie sa dezactivati Wi-Fi si GPS atunci cand nu le utilizati. Cand toate acestea nu reusesc, poate fi necesar sa va resetati telefonul.

In primul rand, accesati setarea dispozitivului si faceti clic pe Conturi; atingeti optiunea de backup si resetare. Deblocati ulterior ecranul si resetati dispozitivul.

  1. Telefonul care ruleaza prea lent

Exista cazuri in care dispozitivul dvs. Mi Mix 2 va functiona prea lent chiar si atunci cand nu exista atat de multe aplicatii pe care le utilizati la un moment dat. Dispozitivul nu trebuie sa functioneze astfel, deoarece memorie RAM buna si un procesor puternic.

Motivul din cauza caruia dispozitivul dvs. functioneaza prea lent poate fi datorat unor aplicatii care ruleaza in fundal si preiau puterea procesorului. Gasirea unor astfel de aplicatii si dezactivarea acestora poate fi o solutie simpla. In cazurile in care acest lucru nu functioneaza, puteti reporni dispozitivul pentru a vedea daca va ajuta. Daca nu, gasiti aplicatii necinstite si dezinstalati-le.

0 Shares
You May Also Like