Ce trebuie sa stim despre lanternele militare?

Ce trebuie sa stim despre lanternele militare?

0 Shares
0
0
0

Lanternele militare reprezinta o categorie specifica de lanterne ce sunt produse pentru Fortele Speciale, Armata si alte agentii guvernamentale din domeniul securitatii nationale sau al apararii. Acestea se remarca prin durabilitate, fiabilitate si siguranta pe care o dau, atunci cand sunt folosite.

Lanternele pentru armata sunt montate direct sub teava armei. De asemenea, acestea pot fi folosite si pe alt tip de echipament, montate pe rail, asa cum ar fi cel pentru luneta de la arma sau al pointerului laser pentru achizitionarea tintei.

Aceste lanterne pot identifica tinta cu usurinta si pot lumina perfect sectorul de tragere (zona unde se afla tinta). Alte capabilitati ale acestor lanterne cu directa aplicabilitate in domeniul militar sunt rezistenta la impact, la srapnelul din timpul luptelor, precum si includerea anumitor semnale luminoase presetate asa cum ar fi cele pentru SOS, Strobe sau Firefly.

[adsenseyu1]

Strobe, inseamna ca o lanterna tactica poate “clipi” cu o frecventa foarte mare. Este o inovatie tactica de extrema importanta, beneficiind de urmatoarele avantaje:
•    Provoaca confuzia in randul inamicilor
•    Orbeste temporar inamicii
•    Provoaca agitatie si stupoare
•    Influenteaza starea mentala
•    Sperie animalele

Este dovedit faptul ca o lanterna militara cu aceasta functie inclusa, poate fi extrem de folositoare si ajuta foarte mult in situatiile extreme din timpul luptelor. Cu siguranta, avand acest tip de lanterna montat pe arma, iti confera un avantaj clar in fata inamicului.

SOS, este un semnal de alarma, pentru ajutor, ce te va ajuta sa atragi atentia in momentele dificile. In acest mod, lanterna poate functiona 4 ore fara intrerupere.

Firefly reprezinta un micro-mod special bazat pe microcurenti. Este conceput sa functioneze in situatii extreme si poate functiona aproximativ 120 de zile, datorita consumului de energie foarte redus pe care il solicita.

Lanternele politiei reprezinta un accesoriu excelent pentru orice forta de mentinere a ordinii publice, asa cum ar fi unitatile de Politie sau Jandarmeria. Poate fi montata ca si lanterna de arma, exact cum sunt montate si lanternele militare (sub teava armei) si in general asa este si montata, mai ales pentru fortele speciale ale politiei.

De asemenea, poate fi tinuta si in mana, atunci cand se folosesc pistoale sau tasere. Lanternele de politie sunt proiectate pentru modul defensiv. Acestea au un corp compact si foarte dur, rezistent la impacturi de orice fel. Se spune despre acest tip de lanterna, ca este combinatia dintre lumina si bastonul politistului.

[adsenseyu1]

Cele mai bune lanterne profesionale tactice din Romania, le puteti gasi pe Lanterne.ro .

Lanternele tactice au o multitudine de avantaje si capabilitati in plus fata de cele normale. Pot avea output-uri de putere a lumini pana la 670 lumeni, se pot monta foarte usor pe arme datorita marimilor compacte si greutatii destul de reduse si nu in ultimul rand, pot fi echipate cu toate accesoriile necesare.

Au de asemenea capabilitatea de a functiona chiar si atunci cand circuitul principal este deteriorat, functionand pe baza de micro-curenti, cu o luminozitate mai scazuta, dar capabile sa functioneze in acest regim de urgenta, pana la 120 de zile.

Toate componentele principale sunt plasate intr-o capsula de aluminiu, ce le confera o protectie sporita in toate imprejurarile.

0 Shares
You May Also Like