Cele mai cunoscute probleme iPhone XR

0 Shares
0
0
0

Cele mai cunoscute probleme iPhone XR
In cazul in care detineti un dispozitiv iPhone XR de la Apple iar pana in prezent nu v-ati confruntat cu probleme, trebuie sa stiti ca sunt mari sansele ca intr-o buna zi, dispozitivul sa va creeze suparari.

Am creat o lista a celor mai cunoscute probleme iPhone XR, si veti putea afla ce trebuie sa faceti daca va confruntati cu oricare dintre acestea. De aceea, este recomandat sa cititi pana la final, pentru ca aceste solutii se pot dovedi a fi foarte eficiente.

  1. Probleme legate de identificarea fetei (Face ID)

Daca iPhone XR nu reuseste sa va inregistreze fata atunci cand incercati sa o scanati intr-o camera, asigurati-va ca incaperea respectiva este iluminata corect. Poate ca puteti incerca sa aduceti dispozitivul mai aproape sau la nivelul fetei dvs. pentru a rezolva problema rapid. Cu toate acestea, problema poate fi putin mai dificila decat de obicei si o solutie rapida ar putea sa nu fie suficienta. Iata ce puteti face cu problemele Face ID.

Adesea, utilizatorii se confrunta cu probleme cu Face ID dupa finalizarea configurarii. Daca sunteti una dintre aceste victime si va este greu sa deblocati dispozitivul prin Face ID, trebuie sa va uitati activ la ecran. Pentru ca Face ID sa functioneze corect, trebuie sa acordati o atentie adecvata dispozitivului.

Aceasta caracteristica (Face ID) invata sa va recunoasca fata atunci cand va inregistrati, si se aclimatizeaza cu aceasta, astfel incat este posibil sa nu functioneze corect daca va schimbati aspectul in mod constant.

Daca solutiile mentionate anterior nu reusesc sa remedieze problema Face ID, puteti contacta centrul de asistenta Apple, deoarece ar putea exista probleme cu hardware-ul dispozitivului.

  1. Probleme de date mobile

Exista momente in care s-ar putea sa dati peste simbolul „Fara serviciu” de pe iPhone XR si sa incercati sa reporniti telefonul. Daca nu functioneaza, puteti verifica daca exista semnal in zona respectiva. Dupa ce ati stabilit ca nu exista intreruperi in localitatea dvs., puteti activa modul Avion pentru cateva secunde si il puteti opri ulterior.

Verificati din nou datele celulare pentru a vedea daca functioneaza corect. Cu toate acestea, exista si alte remedieri pe care le puteti lua in considerare pentru a restabili problema.

Solutia 1: Comutarea datelor celulare sau LTE.

  • Mergeti la Setari si atingeti Celular.
  • Atingeti datele celulare.
  • Atingeti si activati LTE.
  • Dezactivati datele.

Daca doriti sa inchideti complet datele celulare fara a porni altceva, iata ce puteti face:

  • Accesati Setari si atingeti Celular.
  • Atingeti datele celulare.
  • Dezactivati datele.
  1. Probleme de descarcare a bateriei

Pentru utilizatorii de iPhone XR, nu este tocmai placut sa afle ca trebuie sa isi duca dispozitivele in service pentru o inlocuire baterie iPhone XR. Exista situatii in care, problemele pot fi remediate rapid si usor, iar utilizatorii nu mai trebuie sa mearga in service.

Acestia pot incerca anumite solutii, care isi pot dovedi eficienta. Dezactivarea unor functii precum datele mobile, bluetooth sau wifi atunci cand nu este nevoie de ele, poate ajuta la salvarea resurselor bateriei.

Exista apoi situatii in care utilizatorii pot alege sa isi activeze pe telefon modul de economisire a energiei. O astfel de solutie poate fi de-asemenea foarte eficienta si poate salva multe din resursele bateriei.

Unii utilizatori aleg de-asemenea sa isi verifice aplicatiile, astfel incat sa poata afla care dintre acestea consuma cele mai multe resurse. De cele de care nu au mare nevoie, utilizatorii se pot desparti rapid, iar astfel isi pot ajuta dispozitivele sa reziste cat mai mult timp incarcate.

Asadar, aceste solutii pot ajuta la remedierea problemei privind durata scurta de viata a bateriei. Cand insa aceste solutii nu remediaza problema, este nevoie de inlocuire baterie iPhone XR.

0 Shares
You May Also Like