De ce au atat de mult succes magazinele bio online?

0 Shares
0
0
0

Odata cu dezvoltarea comertului electronic si a tehnologiei digitale in general, un numar mare de companii sunt create pe web. Acesta este  in special si cazul acestui magazin produse bio – cosulbio.ro. Acest tip de magazin are un mare succes si vom explica motivele unui astfel de entuziasm. Intr-adevar, revizuirea dietei si a metodei de consum este o necesitate pentru multi romani astazi.

Magazin bio online: atractia produselor sanatoase

Este adevarat, in ultimii ani consumatorii au experimentat o constientizare reala si simt nevoia sa manance, sa aiba grija de ei insisi si sa actioneze diferit. In primul rand, pentru a reduce impactul asupra planetei si a mediului, dar si pentru a avea o sanatate mai buna. Si exact asta ofera magazinul produse bio online – cosulbio.ro.

Produse sanatoase si certificate: nu numai produsele alimentare, ci si produsele cosmetice si produse pentru casa contin cantitati semnificativ mai mici de pesticide. Chiar daca este dificil sa se demonstreze ca nici o urma de substanta toxica nu este continuta in produsele din agricultura ecologica, este totusi o garantie reala a calitatii si, mai presus de toate, o siguranta pentru sanatate. In plus, productia ecologica este strict supravegheata si reglementata. Prin urmare, un articol poate fi certificat numai daca indeplineste specificatii specifice.

Respectarea mediului: daca produsele oferite intr-un magazin bio online protejeaza consumatorii de substante periculoase, acestia joaca, de asemenea, un rol in protejarea mediului. Intr-adevar, agricultura ecologica respecta pamantul, si in special fauna si apele subterane, eliminand utilizarea pesticidelor.

Magazin bio online: avantajele comertului electronic

Daca magazinul online de produse ecologice are asa succes din partea utilizatorilor de internet, este si pentru ca acesta concentreaza toate avantajele cumparaturilor pe internet si anume:

  • O gama considerabila de produse: pe piata bio online, rafturile sunt mult mai mari decat in ​​magazinele alimentare traditionale,
  • Economii semnificative de timp: nu este nevoie sa calatoresti pentru a-ti face cumparaturile, un avantaj cert intr-o societate in care alergi dupa timp,
  • Posibilitatea de a afla mai multe despre articole: o indoiala cu privire la originea unui aliment, a unui produs cosmetic sau a unui articol vestimentar? Trebuie doar sa faci cateva cercetari pentru a gasi informatiile necesare,
  • Termene scurte de livrare, pentru a beneficia mai rapid de achizitiile tale.

Magazinul bio este, asadar, cu siguranta un pariu sigur pentru consumatorii care nu mai ezita sa cumpere pe acest tip de platforma, iar celalalt motiv al succesului acestui tip de magazin digital: pretul bio. 

Magazin alimentar ecologic online: nu trebuie sa fie mai scump!

Contrar a ceea ce s-ar putea crede, pretul produselor ecologice online nu este mai mare decat cel al produselor din agricultura conventionala. Pe de o parte, preturile sunt mult mai avantajoase pe internet. Prin urmare, un aliment bio are un pret relativ similar cu cel al omologului sau necertificat. 

Magazinul online bio iti ofera, de asemenea, costurile de expediere. De asemenea, a face cumparaturile bio pe internet implica, prin urmare, financiar sa mergi la magazin, fara dezavantajele acestei metode!

 

0 Shares
You May Also Like