Cele-mai-frumoase-jocuri-pe-care-sa-le-incerci-anul-acesta

Cele mai frumoase jocuri pe care sa le incerci anul acesta

0 Shares
0
0
0

Iata o lista cu cele mai interesante jocuri pe care sa le incerci anul acesta:

7 Wonders Duel

7 Wonders este unul dintre cele mai distractive (si uneori frustrante) jocuri de societate. Odata stapanite, regulile par simple. Cu toate acestea, explicarea lor unui novice nu este neaparat usoara. Trebuie sa va construiti orasul cu ajutorul cartilor pe care le aveti la dispozitie.

Aceste carti va permit sa construiti cladiri pentru a obtine puncte, sa castigati bani, sa obtineti resurse (piatra, lemn…), sa va intariti armata sau sa obtineti tot felul de bonusuri. Puteti, de asemenea, sa va construiti propria minune (piramidele din Giza, farul din Alexandria, colosul din Rodos), care, de asemenea, deblocheaza puncte si avantaje.

Un joc de 7 minuni este impartit in trei varste, iar intre fiecare dintre ele trebuie sa porti razboi cu vecinii din dreapta si din stanga. Cu cat avansezi mai mult in joc, cu atat cartile pe care le joci vor fi mai scumpe din punct de vedere al resurselor, dar vei putea sa te duci sa te aprovizionezi de la aceiasi vecini cu care te lupti.

La finalul jocului, jucatorul care are cele mai multe puncte din cladiri, minuni, avere, batalii castigate si diverse bonusuri castiga jocul.

Asta e! Te-am avertizat, este complex de explicat, dar 7 Wonders chiar merita atentia ta, fiind un joc captivant. Cu toate acestea, daca sunteti doar doi jucatori, va trebui sa apelati la versiunea 7 Wonders Duel si la regulile sale usor retusate. Dupa ce te joci foarte mult, e posibil ca bateria sa inceapa sa te lase, iar noi iti recomandam serviciile de inlocuire baterie iPhone.

PUBG Mobile

Celebrul Playerunknown’s Battlegrounds a aterizat pe mobil la inceputul anului 2018, dupa ce a cucerit PC-ul pe tot parcursul anului 2017. Conceptul este simplu: esti aruncat pe o harta gigantica alaturi de alti 99 de jucatori. In timp, harta se micsoreaza din cauza raspandirii unui gaz mortal, asa ca depinde de tine sa ramai intr-o zona sigura si sa te inarmezi in speranta de a deveni ultimul supravietuitor al jocului.

Minecraft Earth

Minecraft Earth ia lumea cubica si colorata din Minecraft si o adauga la lumea noastra reala, in realitate augmentata. In acest joc gratuit, poti culege materiale din jurul tau sau poti explora temnitele odata ce esti echipat corespunzator. La fel ca in Minecraft, aceste materiale pot fi folosite pentru a crea noi elemente si, mai ales, pentru a construi structuri. Rezultatul celui mai faimos joc virtual Lego.

Pokemon Unite

Acelasi principiu ca si League of Legends, dar cu Pokémon. Aceasta este mai mult sau mai putin promisiunea lui Pokemon Unite, care iti ofera, destul de rar pentru a fi subliniat, sa joci in pielea credincioaselor bestii mici si nu a antrenorului lor. Ca in orice MOBA, va trebui sa joci in echipa, sa te ridici si sa distrugi turnurile adversarilor.

Exista o intorsatura a formulei, dincolo de prezenta lui Pikachu si Scorpion: unele personaje vor evolua pe masura ce jocul avanseaza si va trebui sa te lupti cu alti Pokémon de pe harta intruchipata de AI pentru a castiga putere.

Jocul este gratuit si fiecare joc va permite sa colectati monede pentru a cumpara noi personaje sau skin-uri. Desigur, puteti plati si cu “bani reali” pentru a accelera procesul.

0 Shares
You May Also Like