Cum facem un site Wordpress SEO friendly?

Cum facem un site WordPress SEO friendly?

0 Shares
0
0
0

Cum facem un site WordPress SEO friendly?
Despre importanta unui site care sa fie mobile friendly cu scopul de a fi optimizat SEO, si despre secrete pentru a realiza un site la modul general s-a tot vorbit.

La fel si despre modul in care se obtine un site de succes si despre cum se optimizeaza campaniile AdWords si campaniile din social media. Pentru toate este nevoie de servicii de optimizare SEO.

In acest articol vom explica de ce nu toate temele de WordPress utilizate pentru a face un site sunt la fel in legatura cu performanta si cu rezultatele ce se pot obtine ulterior.

Temele de WordPress sunt baza pe care se construieste un site. Asadar, dincolo de cost si de web design frumos va fi nevoie si de o selectionare cat mai atenta a firmelor care se ocupa de aceste site-uri.

Daca vreti sa aveti o tema care sa fie SEO friendl pentru a face un site, noi va incurajam sa utilizati Genesis. Acesta este un framework utilizat ca si baza comuna pentru constructia anumitor teme pentru WordPress, mai exact asa numitele teme copii.

Datorita faptului ca au un cod de programare optimizate scris de persoane profesioniste aceste teme sunt o fundatie puternica si pentru optimizarea SEO.

Stim cu totii ca site-urile care sunt responsive si timpul de incarcare pe car eil au paginile web, utilizarea limbajului HTML 5 si compatibilitatea cu absolut toate browserele, toate acestea sunt elemente care afecteaza rezultatele SEO.

Stiind toate acestea este mai bine sa alegem de la inceput un framework care sa ne dea toate functionalitatile de care avem nevoie.

In momentul in care incepem un proiect de web design in mod sigur ne dorim sa avem ca si tema WordPress pe care sa facem site-ul pentru ca ne ofera si un suport foarte bun pentru procesul de optimizare.

Pentru ca in timp ne-am convins ca sunt anumite beneficii ale acestor teme, noi recomandam Genesis. Fiecare din clientii pe care ii avem si pentru care am utilizat Genesis au avut ulterior rezultate SEO foarte bune si fiecare site a urcat rapid pe prima pagina in functie de expresii relevante.

Nu trebuie doar sa utilzam aceste teme pentru a ajunge in prima pagina de Google. Vom avea nevoie si de servicii SEO pentru a putea face asta.

Sunt mai multe teme de WordPress si de aici apare si o confuzie generala legata de modul in care va fi selectata tema care se potriveste cu site-ul.

Pentru a va veni in ajutor daca sunteti mai putin obisnuiti cu activitatile de web design va recomandam sa utilizati WordPress pentru ca este mult mai simplu de privit din punct de vedere al optmizarii.

Puteti sa vedeti nenumarate modele de teme pe care  sa le selectati si sa le cumparati alaturi de instructiunile de utilizare si de instalare.

Sunt si teme care au pagini model deja facute pentru ca astfel sa va fie mult mai usor sa reproduceti tema din prezentarea online unde v-a atras atentia. Sunt si anumite customizari pe car ele puteti face si care sa va aduca si un design foarte bun.

0 Shares
You May Also Like