Modele de geamuri de protectie pentru iPhone

0 Shares
0
0
0

modele-de-geamuri-de-protectie-pentru-iphoneGeamurile de protectie pentru telefoane sunt neaparat necesare pornind de la ideea ca se poate intampla ca display-ul sa suporte socuri destul de puternice si sa se sparga.

Chiar daca display-ul sufera mici zgarieturi, trebuie retinut ca schimbarea in intregime a acestuia presupune costuri mult mai mari decat daca ar fi montat un geam de protectie. Montarea geamului de protectie la iPhone este destul de usor de realizat in service-uri specializate, iar pretul nu este foarte mare.

Pe piata exista o multitudine de geamuri de protectie pentru telefoanele iPhone in functie de model.
In continuare o sa analizam cateva modele de geamuri de protectie pentru telefoanele iPhone.

Geamul de protectie LCD Display pentru iPhone ofera protectie totala a ecranului impotriva celor mai dure zgarieturi sau socuri. Este un geam de protectie iPhone extrem de subtire de circa 0,3 mm, duritatea este foarte ridicata si mai ales este usor de aplicat, nelasand urme la inlaturarea sa.

Geamul de protectie LCD Display iPhone 6s ofera protectie totala ecranului, fiind usor de aplicat si nelasand urme la inlaturare. Suprafata acestui geam este una anti-amprente, fiind extrem de subtire si totodata avand marginile curbate. Acest geam este compatibil cu telefonul iPhone 6s.

Geam de protectie iPhone 6s tempered protejeaza smartphone-ul dumneavoastra de impacturi, murdarie, zgarieturi, etc., fiind totodata ultra-subtire, are 0,26 mm. Are absorbtie electrostatica, nu raman deloc bule de aer la aplicarea lui pe ecran, acesta fiind creat din 5 straturi de protectie.

Toate aceste modele de geamuri vin la pachet cu servetele umede si uscate speciale care contribuie la curatarea geamului protectie, de praf, umezeala si mizerie care se aduna pe suprafata acestora.

Protectiile Tempered Glass – Ultra Smart Protection (protectia de sticla este o denumire intalnita tot mai des in tara nostra) fiind un produs de foarte buna calitate, oferind utilizatorului o senzatie unica atunci cand foloseste telefonul. Aceasta protectie are unul din cele mai mari grade de rezistenta existent in prezent.

Folia Privacy Smart Protection va ofera mult mai mult decat protectia informatiilor dumneavoastra private. Este foarte rezistenta la anti-reflexie si mai ales la zgarieturi, avand un aspect incantator, fiind o folie mata cu atingere placuta.

O alta folie este cea Mirror Smart Protection, avand o calitate premium speciala.
Sticla temperata este o sticla care ofera foarte multe avantaje in comparatie cu foliile clasice din plastic, care se folosesc de obicei pentru protectia unui ecran de telefon mobil.

Tocmai din aceasta cauza si ecranul smartphone-urilor este acoperit cu un strat de sticla temperata. Sticla temperata sau securizata folosita la telefoanele mobile este mult mai dura decat sticla clasica, fiind acoperita cu straturi care ajuta la cresterea rezistentei la zgarieturi.

Un avantaj al acestei sticle temperate este acela ca ofera un plus de confort pentru utilizatori, fiind impiedicata acumularea grasimii pe ecran, degetul alunecand mult mai usor decat daca sunt folosite folii din plastic.

Este foarte important sa intelegem ca protejarea telefonului iPhone nu inseamna numai protejarea carcasei sau a bateriei acestuia, ci si ecranul care este destul de sensibil.

0 Shares
You May Also Like