Cum puteti remedia problemele display-ului de pe iPhone?

0 Shares
0
0
0

Probabil, la fel ca foarte multe persoane care intentioneaza sa isi inlocuiasca vechiul smartphone, luati in considerare ideea de a alege un model iPhone, dat fiind faptul ca despre dispozitivele Apple se stie faptul ca sunt de cea mai buna calitate.

Alegand un asemenea smartphone, aveti toate sansele sa va bucurati de dispozitiv foarte mult timp fara probleme. Precizam insa faptul ca odata cu trecerea timpului au existat si situatii in care dispozitivele iPhone au dezamagit.

Cu o astfel de problema s-au confruntat utilizatorii ale caror telefoane au avut probleme in ceea ce priveste functionarea ecranului tactil. Veti descoperi insa tot ceea ce sa faceti inainte de a merge in service pentru o inlocuire display iPhone, daca alegeti un model iPhone si daca aveti probleme de afisare sau daca ecranul tactil nu raspunde.

Daca ecranul dvs. nu raspunde la atingere

Daca afisajul sau o parte a afisajului dvs. nu raspunde, este posibil sa fiti nevoit sa reporniti dispozitivul. Urmati acesti pasi:

  • iPhone 8 sau o versiune ulterioara: Apasati si eliberati rapid butonul Volum Up. Apasati si eliberati rapid butonul Volume Down. Apasati si mentineti apasat butonul Side pana cand vedeti sigla Apple.
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus: Apasati si mentineti apasat atat butonul Side (sau Top), cat si butonul Volume Down pentru cel putin 10 secunde, pana cand vedeti sigla Apple.
  • iPhone 6s sau mai vechi: Apasati si mentineti apasat atat butonul Side (sau Top), cat si butonul Home timp de cel putin 10 secunde, pana cand vedeti sigla Apple.

Daca ecranul dvs. nu raspunde la atingere, fie este indicat sa duceti telefonul la magazin pentru a fi trimis in service pe baza certificatului de garantie, fie este indicat sa il duceti dvs. intr-un service gsm.

Daca ecranul dvs. este prea sensibil sau raspunde intermitent la atingere

Daca ecranul dvs. este prea sensibil sau nu raspunde la atingere, iata cum trebuie sa procedati:

  • Reporniti dispozitivul.
  • Asigurati-va ca ecranul dvs. este curat si lipsit de resturi sau apa.
  • Deconectati orice accesorii Lightning sau USB-C.
  • Indepartati carcasele sau protectiile ecranului
  • Daca o parte a afisajului dvs. nu raspunde la atingere, raspunde intermitent sau raspunde chiar daca nu este atinsa, cu siguranta trebuie sa duceti telefonul in service.

Daca culorile de pe afisaj par deformate

Daca culorile de pe ecran par distorsionate, poate fi necesar sa ajustati filtrele de culori. Aceasta este o problema care poate fi remediata acasa, fara a mai fi necesar sa duceti telefonul in service.

Daca pictogramele de pe afisaj sunt prea mari

Daca pictogramele de pe ecran sunt prea mari, puteti remedia problema din setarile telefonului, ajustand setarile de zoom.

Ei bine, acestea sunt doar cateva exemple ale situatiilor neplacute care privesc ecranul iPhone, insa dupa cum se poate vedea, exista situatii care pot avea rezolvare acasa. Atunci cand problemele nu pot fi rezoltate insa acasa, cu siguranta specialistii de la service vor gasi o rezolvare.

In incheiere insa, facem precizarea ca, cele mai multe dispozitive iPhone care ajung pe mana specialistilor dintr-un service gsm, au nevoie de o inlocuire display iPhone.

0 Shares
You May Also Like