Cum va poate suprinde Samsung Galaxy S9 Plus intr-un mod neplacut?

0 Shares
0
0
0

Samsung dupa cum stim cu totii este cel mai apreciat producator de telefoane mobile de pe piata, iar persoanele care isi doresc un smartphone performant si la un pret atractiv, cu siguranta isi aleg un model de-al acestui producator. Unul dintre dispozitivele de top de la Samsung, este Galaxy S9 Plus, care desi nu mai este cel mai nou model, este la mare cautare.

Aceste dispozitive functioneaza de obicei fara probleme, insa exista si situatii in care isi suprind intr-un mod neplacut proprietarii, iar in continuare vom discuta despre acest subiect.

Aplicatia de mesagerie care trimite automat fotografii

Unul dintre cele mai cunoscute bug-uri cu Galaxy S9 Plus este legat de aplicatia sa de mesagerie care ar trimite fotografiile prezente pe dispozitiv la contactele dvs. O astfel de eroare afecteaza confidentialitatea utilizatorului, deoarece telefonul dvs. impartaseste fotografii personale cu altii, fara confirmarea dvs.

Din fericire, Samsung a rezolvat deja aceasta problema printr-o actualizare OTA pentru S9 Plus. Desi daca nu ati actualizat telefonul si doriti totusi sa remediati aceasta problema, puteti parcurge pur si simplu urmatorii pasi pentru a remedia acest bug pe Galaxy S9 Plus:

Solutie:

  • Deschideti setarile „Informatii despre aplicatii” ale aplicatiei de mesagerie pe S9 Plus.
  • Accesati sectiunea „Permisiuni” si opriti stocarea. Permisiunea de stocare pentru aceasta aplicatie este dezactivata din cauza careia nu va poate accesa spatiul de stocare si partaja fotografii cu nimeni.

Videoclipuri cu incetinitorul

Functia video super slow motion de pe Galaxy S9 Plus este foarte populara, deoarece le permite utilizatorilor sa inregistreze videoclipuri la un impresionant 960 fps. Chiar daca aceasta caracteristica functioneaza destul de bine, unii utilizatori au experimentat ca videoclipurile lor in miscare lenta sunt destul de intunecate.

Cu alte cuvinte, videoclipurile lor sunt subexpuse si majoritatea detaliilor nu sunt vizibile. Acestea fiind spuse, este posibil sa remediati aceasta problema de expunere prin dezactivarea unei functii de pe S9 Plus urmand pasii de mai jos.

Solutie:

  • Accesati aplicatia „Setari” de pe smartphone.
  • Mergeti la sectiunea „Functii avansate”.
  • Acum, dezactivati optiunea „Smart Stay”, care va rezolva problema video intunecata in miscare lenta de pe Galaxy S9 Plus.

Probleme de sensibilitate a ecranului tactil Galaxy S9 Plus

Unii utilizatori au vazut probleme cu ecranul lor tactil fiind insensibil din cauza caderii sau a unui protector de ecran. Chiar daca acestea sunt probleme legate de hardware, Samsung a inclus o optiune in telefoanele lor care le permite utilizatorilor sa schimbe sensibilitatea ecranului tactil, astfel incat sa poata rezolva cu usurinta probleme ca acestea. Pentru a remedia sensibilitatea ecranului, trebuie sa urmati pasii de mai jos pentru Galaxy S9 Plus.

Solutie:

  • Accesati aplicatia „Setari” a Galaxy S9 Plus.
  • Deschideti „Functii avansate” care contine optiunile de sensibilitate la atingere.
  • Acum, folosind optiunea „Sensibilitate la atingere”, puteti ajusta cu usurinta sensibilitatea ecranului tactil al S9 Plus. Dupa aceasta, nu va veti confrunta cu astfel de probleme.

Cea mai des intalnita problema insa, se datoreaza utilizatorilor care ajung in service pentru o schimbare display samsung, dat fiind faptul ca din neglijenta lor, in urma unei cazaturi, s-a spart display-ul telefonului, iar un display pentru Samsung Galaxy S9 are pretul destul de piperat.

0 Shares
You May Also Like