Moda masculina si costumul barbatesc- tot ce trebuie sa stii!

0 Shares
0
0
0

Moda masculina este indelung studiata, iar pe parcursul anilor a fost dezvoltata inspre stiluri moderne si combinatii neobisnuite. Totusi, costumul barbatesc format din pantaloni, sacou si uneori vesta, este intotdeauna prezent in garderoba oricarui baiat sau barbat. Sarto Bespoke ofera variante de costume pentru orice ocazie, fiind concepute special pentru gusturile oricarui barbat ce respecta calitatea si materialele bune. Stilurile difera, iar alegerile sunt personale. Pentru ca fiecare om este inclinat inspre cumpararea anumitor piese de vestimentatie, se poate studia ce trenduri exista in acest moment. Iata deci ce anume trebuie sa stii despre moda masculina si costumul barbatesc:

  1. Costumul barbatesc nu dispare niciodata din garderoba

Indiferent de stilul adoptat, orice barbat are in dulap macar un costum. El trebuie sa fie ori clasic, poate in culori precum negrul sau albastru. Chiar si combinatiile dintre pantalonii negri si sacoul albastru pot sa fie considerate clasice in moda masculina. In momentul actual barbatii tind sa utilizeze croieli atipice si materiale combinate, poate neregasite in tiparele clasice, insa cu siguranta prezenta macar a unui costum in varianta clasica, poate sa ajute in orice situatie.

  • Moda masculina si-a modificat directia de abordare

Se observa tendintele moderne din moda, combinatiile inedite, formele atipice, exprimarea prin alaturari interesante de culori. De asemenea croielile sunt mult mai apropiate de corp si pun in valoare in alt mod corpul barbatului. In ceea ce priveste costumul barbatesc modern, se pot observa modificari in ceea ce priveste scurtarea pantalonului, el devenind si mai stramt pe picior in acelasi timp. De asemenea forma sacoului este mai apropiata de trunchi, cu revere cu modele deosebite sau culori diferite in acea zona.

  • Culorile sunt abordate individual

In acest moment al modei orice este posibil si variantele de exprimare sunt diverse. Astfel, culorile joaca un rol important in procesul de autoexprimare. Libertatea de a fi este vizibila in moda masculina prin alaturari de culori tari, contraste puternice si modele deosebite. O structura poate fi data si de prezenta in costum a unei piese clasice combinate cu unele moderne.

  • Pattern si modele

O varianta de a iesi in evidenta este purtarea unor costume sau piese de vestimentatie care sa fie incarcate de modele si desene moderne, sau de combinatii intre modele clasice si moderne in acelasi loc. modelele pot sa fie mai discrete, fiind imprimate sau cusute cu aceeasi culoare a obiectelor, sau total opus, in culori diferite.

In concluzie, moda este o exprimare libera a unor tendinte interioare, iar barbatii pot sa aleaga orice isi doresc pentru a fi in pas cu moda. Totusi, din garderoba nu trebuie sa lipseasca un costum clasic, care poate sa fie purtat fie cu o camasa clasica, fie cu una in trend. Indiferent de alegere, costumul poate sa fie purtat in multe ocazii, de la cele de gala, pana la intalniri business. Pentru a vedea oferta Sarto de costume si camasi barbatesti, precum si de accesorii de care puteti avea nevoie, puteti sa accesati link-ul urmator: https://www.sarto.ro/.

0 Shares
You May Also Like