Cum sa afisam procentul de baterie pe iPhone X si iPhone 11?

0 Shares
0
0
0

Cum sa afisam procentul de baterie pe iPhone X si iPhone 11?Serile de telefoane mobile iPhone X si iPhone 11, in ciuda faptului ca sunt lansate de catre Apple, care se afla in top 3 producatori de samrtphone-uri de pe piata, se lovesc de o mica problema. Nu afiseaza indicatorul bateriei. Problema absentei sale este ca nu intelegeti cu adevarat cand trebuie sa va conectati telefonul la un incarcator!

Nu trebuie insa ca acesta sa fie un motiv care sa va provoace panica! Exista metode pe care le puteti utiliza pentru a vedea rapid procentul de baterie pe aceste telefoane iPhone de ultima generatie.

Acest articol va enumera toate metodele posibile pe care le puteti implementa pentru a afisa procentul de baterie. Inainte de a parcurge lista de optiuni pe care le avem, sa aruncam o privire rapida asupra celorlalte lucruri.

Ce iPhone-uri sunt afectate de aceasta problema?

Seria iPhone 11 si seria iPhone X sunt afectate de aceasta problema. Toate telefoanele din seria iPhone 11 sunt:

  • iPhone 11.
  • iPhone 11 Pro.
  • iPhone 11 Pro Max.

Toate telefoanele din seria iPhone X sunt:

  • iPhone X.
  • iPhone XS.
  • iPhone XS Max.
  • iPhone XR.

De ce exista aceasta problema in primul rand?

Daca observati, toate aceste modele de iPhone au o nota. Da, au un decupaj de camera TrueDepth chiar in partea de sus. Respectivul decupaj nu lasa niciun dispozitiv sa afiseze procentul de baterie. Spatiul disponibil poate afisa reteaua si pictograma bateriei. Procentajul nivelului de baterie ramas nu poate fi afisat!

Exista o afirmatie ca pentru a obtine ceva, trebuie sa pierzi ceva. Camera TrueDepth este un plus excelent, dar va costat. Sincer, nu credem ca are probleme. Cateva actiuni simple va pot spune rapid procentul de baterie al telefonului, sunt:

Vizualizarea din Control Center

Acesta este de departe cel mai usor lucru pe care il puteti face. Activati centrul de control si va va afisa procentul de baterie. Dar cum?

Pe ecranul de acasa (Home) al telefonului glisati in jos din coltul din dreapta sus. Daca nu puteti intelege locatia, doar uitati-va la locul unde sta in mod normal pictograma bateriei. Da, din acel moment, faceti un glisor in jos pentru a vedea centrul de control unde puteti vedea pictograma bateriei si procentul de baterie care apare chiar langa pictograma. A fost simplu, nu? Ei bine, acum sa trecem la cea de-a doua optiune

Widget-ul bateriei

O alta modalitate simpla de a arata procentul de baterie este sa verificati widgetul „Baterii”. Pentru a vedea widgetul, tot ce trebuie sa faceti este sa glisati spre ecranul de blocare al telefonului. In mod alternativ, puteti debloca telefonul si pe primul ecran al ecranului de pornire al telefonului, glisati spre dreapta.

Aceasta actiune va scoate widget-urile pe care le aveti. Daca aveti deja instalat widgetul „Baterii”, il puteti vedea mai jos. Daca widgetul nu este prezent, il puteti adauga pe lista.

Tot ce trebuie sa faceti este sa atingeti butonul „Editare”. Daca faceti acest lucru, va veti afisa lista de widget-uri pe care le puteti adauga cu semne minuscule si care apar chiar langa fiecare widget. Gasiti widgetul „Baterii” si adaugati-l folosind semnul plus (+). Acum pictograma bateriei va aparea impreuna cu procentul de baterie ramas.

Intrebati pe Siri cata baterie mai aveti la telefon

Pare greu de crezut? Puteti utiliza aceasta fraza: „Siri, care este procentul de baterie al iPhone-ului meu?” Asta este tot, iar Siri va va spune exact care este nivelul de energie al bateriei telefonului.

Puneti telefonul in incarcat

Stim ca este posibil ca aceasta sa nu fie cea mai inteleapta alegere de fiecare data, dar da, este cu siguranta o optiune la care puteti apela (daca aveti mijloace si doriti sa o faceti). In momentul in care va conectati iPhone la un incarcator, acesta va afisa procentul de baterie pe ecranul de blocare.

Ei bine, am ajuns la final! Da, cam toate metodele la care ne putem gandi deocamdata va pot ajuta sa aflati care este procentul bateriei. Fireste, aceasta poate fi o problema deranjanta pentru utilizatori, dar cu siguranta nu trebuie sa reprezinte motivul pentru care sa nu alegeti

0 Shares
You May Also Like