computer-diablo

Cum sa cauti oferte convenabile de calculatoare?

0 Shares
0
0
0

Daca incerci sa cauti oferte de calculatoare second hand i5, poti gasi unele la care sa beneficiezi si de garantie. Trebuie sa stii, insa, ca garantia este pierduta atunci cand iti executi singur reparatiile sau apelezi la un service neautorizat.

Calculatorul tau va fi cel mai bine protejat si va functiona fara erori atunci cand iei toate masurile care sunt necesare in aceasta privinta. Variatiile de tensiune din reteaua de electricitate le afecteaza cel mai mult, asa ca se recomanda folosirea unui stabilizator de tensiune.

Un calculator trebuie protejat si de virusi, caci acestia pot produce pagube foarte mari si te pot afecta si pe tine, inclusiv in plan financiar. Din cauza lor poti pierde absolut toate documentele pe care le stochezi in calculator sau nu mai poti folosi calculatorul in mod corespunzator.

[adsenseyu1]

Iti trebuie mereu un program antivirus actualizat si astfel vei avea siguranta ca esti protejat in toate privintele, pe toate planurile.

Pe piata exista multe programe antivirus oferite gratuit utilizatorilor care  vor sa aiba calculatoarele protejate impotriva acestor pericole. Cele platite iti ofera, insa, o protectie sporita si, datorita lor,  te vei asigura ca totul functioneaza ireprosabil, fara erori neplacute.

Au aparut pe piata chiar si programe antivirus create special pentru tablete. Si aceste dispozitive pot fi infectate de virusi informatici, caci hackerii au inceput sa se orienteze si spre informatiile stocate de utilizatori pe tabletele lor. Multi au chiar si programe si aplicatii de Internet Banking folosite pe tablete si, in acest fel, ei devin tintele unor hackeri care vor sa le fure datele personale.

Un virus iti poate fura parolele de pe diferite conturi sau chiar informatii referitoare la contul tau bancar. Trebuie sa ai grija si sa eviti capcanele unor e-mailuri in care esti invitat sa accesezi anumite linkuri sau sa oferi informatii confidentiale. In general,  bancile isi avertizeaza clientii cu privire la aceste pericole si nu solicita niciodata informatii personale prin intermediul e-mailurilor.

[adsenseyu1]

De un virus informatic te poti proteja si daca iti faci copii ale documentelor stocate in calculatorul tau si le copiezi pe un alt suport electronic,  fie ca e vorba de un DVD, fie ca e vorba de un memory stick USB sau un microSD. Doar astfel te poti asigura ca nu pierzi fisiere din propria ta arhiva, la care ai lucrat multi ani si pe care nu iti doresti sa le pierzi.

In timp,  laptopul tau se va umple de fisiere de diverse tipuri de fisiere si va functiona tot mai greu. In plus, uzura componentelor lui isi va spune si ea cuvantul destul de mult si ii va afecta performantele.

Acestea vor fi mereu influentate si de programele si aplicatiile pe care le si instalate in el. Un laptop bun este mereu folositor in special daca el executa rapid comenzile date si nu da erori de operare.

Mai mult decat atat, programul lui de operare poate avea probleme de functionare si trebuie si el, din cand in cand, actualizat si imbunatatit. Vei putea sa faci acest lucru daca ai cumparat un program de operare cu licenta de la producatorul lui. Doar astfel te asiguri ca nu intampini probleme in functionarea corespunzatoare a calculatorului tau.

0 Shares
You May Also Like