Echipamente restaurante Timisoara - un scurt ghid

Echipamente restaurante Timisoara – un scurt ghid

0 Shares
0
0
0

In ziua de azi din ce in ce mai multe persoane cocheteaza cu ideea de a-si deschide propria firma. In timp ce unii ar dori sa isi deschida magazine sau firme de prestari servicii, alti oameni ar dori sa isi deschida un restaurant.

Vezi oferta diversa de echipamente restaurante Timisoara la Selgros, acestia avand o selectie variata de echipamente pentru restaurante, hoteluri si servicii de catering. Dar tu trebuie sa te axezi pe echipamentele pentru restaurante.

Primele echipamente pentru restaurante in Timisoara pe care trebuie sa le achizitionezi sunt cele pentru bucatarie.

Aici e vorba de:

[adsenseyu1]

●    aragazuri si cuptoare
●    frigidere
●    roboti de bucatarie
●    tacamuri pentru bucatari
●    rafturi de depozitare a ustensilelor

Aceste echipamente pentru restaurante le poti gasi si in Timisoara dar sunt necesare pentru bucataria oricarui restaurant. Acestea sunt “coloana vertebrala” a noului tau restaurant. Dupa ce ti-ai echipat bucatarie cu toate echipamentele de care are nevoie, e timpul sa treci la vesela si la mobilier. Vei avea nevoie de:

●    seturi de farfurii (de supa, fel principal, desert)
●    seturi de pahare, cani si cesti pentru diferitele bauturi pe care le vei servi
●    mobilier (mese, scaune, decoratiuni)

Aceste echipamente pentru restaurante sunt absolut necesare pentru orice restaurant. Inainte de a te hotari ca doresti sa iti deschizi un restaurant, trebuie sa iti faci un necesar cu toate aceste echipamente.

[adsenseyu1]

Cel mai bine e sa intri in contact cu o persoana experimentata in achizitionarea echipamentelor pentru restaurante din Timisoara. O astfel de persoana isi va putea folosi experienta pentru a te ajuta sa iti achizitionezi echipamentele perfecte pentru genul de restaurant pe care doresti sa il deschizi.

Fie ca e vorba de echipamente pentru bucatarie sau pentru sala de mese a restaurantului tau, echipamentele pentru restaurante din Timisoara pot fi cumparate de la Selgros. Orice tip de echipament ai avea nevoie, Selgros Timisoara te poate ajuta cu achizitionarea acestuia.

Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199

0 Shares
You May Also Like