Problemele serioase pe care le poti avea cu un iPhone 5S

Problemele serioase pe care le poti avea cu un iPhone 5S

0 Shares
0
0
0

Un astfel de dispozitiv costa destui bani, iar entuziasmul de a avea un astfel de telefon este umbrit uneori de problemele care pot aparea. Orice problema ar aparea, pentru un oras ca Bucurestiul, un search pe internet prin cuvintele: service gsm Bucuresti va fi un pas spre solutionarea problemei.

Supraincalzirea telefonului. Nu este o defectiune foarte des intalnita, dar se poate intampla, deci vom vorbi putin si despre asta. Propriul iPhone se incinge, iar bateria se descarca foarte repede. De vina poate fi aparatul, sistemul de operare iOS7 sau o anumita aplicatie. O prima solutie este restartarea telefonului. Daca nu functioneaza, poti incerca sa resetezi telefonul, sau, daca mai este in garantie schimba-l.

O problema mai des intalnita, de data aceasta, este legata de blue screen. Da, acel blue screen care le da batai de cap utilizatorilor Windows. Se pare ca iPhone 5S s-a molipsit de la Windows. Acum, blue screen se pare ca bantuie utilizatorii nu numai pe calculator sau laptop, ci si pe telefon. Multi oameni au inceput sa se planga de acest bug. Acesta apare atunci cand folosesti iWork- Pages, Keynote sau Numbers.

[adsenseyu1]

Daca folosesti editorul pentru a modifica un document si apoi apesi home, este posibil sa intampini aceasta problema. Sistemul de operare este pe 64 de biti, iar datorita incompatibilitatii cu unele aplicatii pe 32 de biti, s-ar parea ca intervine aceasta eroare numita blue screen.

Recomandabil este sa iti salvezi fisierele inaite sa apesi temutul buton home (temut doar in acest caz) deoarece poate fi foarte neplacut sa vrei sa retii in scris ceva important si apoi sa pierzi informatia pe care poate nu o mai poti reda in forma de dinainte. Un update la versiunea superioara a sistemului de operare, poate fi o rezolvare a problemei.

Microfonul nu functioneaza sau functioneaza impropriu. Poate fi o problema hardware, caz in care trebuie sa apelezi o reprezentanta iPhone, sau poate fi o problema legata de setarile telefonului.

[adsenseyu1]

Daca ne aflam in cel de-al doilea caz, atunci problema poate fi rezolvata foarte simplu. In primul rand mergi la Setari – Confidentialitae –Microfon si verifica daca aplicatia respectiva are permisiunea de a utiliza microfonul, deoarece exista posibilitatea ca telefonul sa nu permita acest lucru, caz in care ca trebuie sa schimbi setarea. Poti incerca sa opesti si functia de atenare a zgomotelor (Setari – General – Accesibilitate).

O alta problema ar putea fi legata de senzori,acestia nefiind calibrati cum trebuie. Pot aparea abateri ale accelerometrului, ale giroscopului ale busolei sau atunci cand se masoara inclinatia unei suprafete. Erorile pot fi cauzate de probleme hardware sau software. Problema este foarte intalnita, iar erorile variaza, nu sunt aceleasi la toate dispozitivele, ceea ce le face mai greu de fixat. Singurele solutii sunt fie sa astepti un update, fie sa incerci sa schimbi tefefonul, dar asta nu iti garanteaza ca problema se va rezolva.

Pentru un telefon elegant si care impune pretentii, cum este iPhone 5S, o problema cum ar fi un sunet ciudat la apasarea butonului home pare a fi greu de trecut cu vederea pentru unii. De asemenea, si din zona beteriei pare sa se auda un zgomot mai ciudat. Insa acestea nu sunt deranjante decat pentru ceu care sunt mai sensibili.

0 Shares
You May Also Like