Cum se alege un smartphone?

Cum se alege un smartphone?

0 Shares
0
0
0

Cum se alege un smartphone?Dat fiind faptul ca suntem dependenti de smartphone-uri, fiecare dintre noi cautam mereu acele dispozitive care sa faca fata cerintelor noastre. Din acest motiv, alegerea unui smartphone nu este tocmai cea mai simpla misiune, iar acest lucru il veti vedea in continuare, cand vom vedea cum se alege un asemenea dispozitiv.

  1. Stabiliti-va bugetul

Cel mai important detaliu este de a va stabili bugetul. Daca doriti un smartphone de la un producator de top de pe piata, acesta va costa mai mult decat un dispozitiv al unui producator nu foarte renumit. Daca insa nu dispuneti de multi bani, puteti cauta un dispozitiv, la casele de amanet telefoane Bucuresti.

La o casa de amanet telefoane Bucuresti, puteti gasi dispozitive Samsung, iPhone, etc., la preturi avantajoase. Ba chiar mai mult, puteti sa va si vindeti vechiul dispozitiv, pentru ca o casa de amanet si cumpara telefoane, nu doar vinde. Astfel, va veti mari bugetul pentru achizitionarea dispozitivului.

  1. Alegerea unui sistem de operare

Aflati cateva diferente de baza intre sistemele de operare. iOS, sistemul de operare al dispozitivelor iPhone, este cunoscut pentru usurinta de utilizare, securitate si integrare curata cu alte produse Apple.

Android este asociat cu integrarea serviciilor Google, capacitatea sa de a fi personalizat si de obicei un cost mai mic. Daca aveti posibilitatea, incercati sa butonati un telefon pentru cateva momente in magazin sau la casa de amanet. Acest lucru va va oferi un bun simt al interfetei si al senzatiei fiecarui sistem de operare.

  1. Luati in considerare dispozitivele si software-ul pe care il detineti deja

Daca detineti deja o tableta sau computer, veti experimenta cel mai bun nivel de integrare cu serviciile si software-ul sau, obtinand un telefon cu suport pentru dezvoltatori care se potriveste (de exemplu, computerele Apple si iPad sunt adesea compatibile cu aplicatiile pentru iPhone).

Cu toate acestea, tineti mine ca orice smartphone se poate conecta si functiona, cu aproape orice sistem de operare al calculatorului.

Daca sunteti un utilizator MS Office sau un utilizator Google, veti avea cea mai buna integrare si asistenta folosind un telefon Android (desi retineti ca atat Microsoft cat si Google produc aplicatiile lor cele mai populare pentru sistemul de operare concurent).

  1. Stabiliti care caracteristici se potrivesc nevoilor dvs

Fiecare sistem de operare are unele caracteristici proprii, in timp ce functii de baza, cum ar fi e-mail, navigare web si harti vor fi disponibile pe toate sistemele. iOS / iPhone dispune de functii exclusive, cum ar fi de exemplu Siri, scanarea amprentelor, chat-ul FaceTime si suportul iCloud.

Android are Google Now, widget-uri pe ecranul de pornire pentru personalizare si permite instalarea aplicatiilor terte (ceea ce inseamna ca puteti descarca programe de pe internet si le puteti instala in afara ecosistemului Play Store).

Majoritatea telefoanelor Android au astazi si senzori de amprenta, stocare in cloud pentru imagini si accepta utilizarea Google Drive pentru documente si stocare in cloud.

  1. Luati in considerare aplicatiile pe care doriti sa le utilizati Multe aplicatii populare (de exemplu, Google Maps, MS Office si Apple Music) sunt oferite pe toate sistemele de operare, cu toate acestea exista unele aplicatii (de exemplu, iMessage, Facetime si Google Now) care sunt exclusive pentru platforma respectiva. Verificati magazinul de aplicatii asociat cu fiecare optiune pentru a va asigura ca aplicatiile dorite sunt accesibile.
  2. Alegeti dimensiunea ecranului

Dimensiunea ecranului este masurata din colt in colt, pe diagonala. In cele din urma, dimensiunea ecranului este o problema de preferinta. Telefoanele cu ecran mai mic se pot incadra mai bine in buzunar si sunt adesea mai ieftine. Poate fi de preferat afisarea mai mare daca intentionati sa urmariti o multime de videoclipuri.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le luati in considerare in momentul in care doriti sa cumparati un telefon de la o casa de amanet telefoane, si nu numai.

0 Shares
You May Also Like