Cum se inchiriaza o masina in Otopeni/Bucuresti?

Dupa cum bine stiti, spre capitala Romaniei calatoresc in fiecare zi mii de persoane. Unii dintre cei care calatoresc cu avionul spre Bucuresti si sosesc pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni sunt cetateni straini, care sosesc aici pentru a lua parte la diferite intalniri de afaceri in Bucuresti. In mod evident, oamenii de afaceri nu vor calatori prin capitala Romaniei cu autobuzul sau cu alte mijloace de transport in comun, ci isi vor inchiria masini de la Premier rent a car.

Exista de-asemenea cetateni romani care se intorc acasa din strainatate, pentru a-si vizita familiile si prietenii. La randul lor, si cei care sosesc acasa pentru o scurta perioada de timp din strainatate, isi doresc sa inchirieze de la Premier rent a car o masina pe care sa o foloseasca pentru a se deplasa spre capitala sau spre localitatile din apropiere.

Exista si turisti care viziteaza capitala Romaniei, si care la randul lor isi doresc sa inchirieze de la Premier rent a car o masina. Aceasta firma de inchirieri auto este cea mai cautata de pe piata, dat fiind faptul ca dispune de o flota auto cu adevarat impresionanta. Clientii pot opta pentru masini ieftine si economice, care sunt potrivite pentru traficul din Capitala.

Apoi, dupa ce isi inchiriaza masinile, clientii firmei de inchirieri auto pot incepe sa viziteze capitala. Iata cateva locuri pe care turistii cu siguranta nu au voie sa le rateze:

Ateneul Roman (Ateneul Roman)

Aceasta este cea mai prestigioasa sala de concerte din Bucuresti si una dintre cele mai frumoase cladiri din oras. A fost construit in 1888 in stil neoclasic dupa un proiect realizat de arhitectul francez Albert Galleron. Proiectul a fost conceput de diplomatul Constantin Exarcu si banii pentru finalizarea cladirii au fost stransi intr-o colectie publica in care oamenii au fost rugati sa „dea un leu pentru Ateneu” („leul” fiind moneda Romaniei).

Cu cupola inalta de 40 m si coloanele dorice, seamana cu un templu antic. Frumoasa fatada este impodobita cu mozaicuri a cinci conducatori romani. In interior sunt scene din istoria Romaniei. Acesta este locul unde puteti auzi muzica clasica in Bucuresti. Orchestra rezidenta este George Enescu Philarmonic.

Muzeul National de Arta (fostul Palat Regal)

Cladirea impozanta care a fost Palatul Regal se afla in Piata Revolutiei, in coltul de nord-vest. A fost construita pentru prima data in jurul anului 1815 de catre printul Dinicu Golescu si a suferit modificari de-a lungul mai multor decenii. Cladirea a fost remodelata in perioada 1882-1885 dupa planurile arhitectului francez Paul Gottereau doar pentru a fi reconstruita in 1930-1938 dupa ce a fost deteriorata la un incendiu in 1926.

Incepand cu 1948 palatul gazduieste Muzeul National de Arta si afiseaza o colectie extinsa de Arta romaneasca si europeana, care dateaza din secolele XV – XX. Cladirea a fost avariata in timpul evenimentelor din decembrie 1989 si a fost inchisa cativa ani pentru reparatii.

Biserica Stavropoleos (Biserica Stavropoleos)

Aceasta mica biserica este una dintre cele mai frumoase din oras. A fost construita in 1724 in timpul conducerii printului fanariot Nicolae Mavrocordat de catre calugarul grec Ioanichie.

Biserica este reprezentativa pentru stilul brancovenesc, care imbina elementele otomane si occidentale, impreuna cu formele arhitecturale traditionale romanesti. Interiorul este la fel de frumos, cu sculpturi din lemn si piatra si picturi si fresce.

Banca de economii din Romania sau cladirea CEC

Aceasta cladire frumoasa a fost proiectata in stil eclectic de arhitectul francez Paul Gottereau. Constructia sa a inceput in 1894 pe locul unei manastiri din secolul al XVI-lea Sf. Ioan cel Nou. Aceasta a fost singura banca careia i s-a permis sa faca afaceri in timpul comunismului.

Biblioteca Universitatii Centrale

Biblioteca Universitatii Centrale este o cladire frumos ornata situata vizavi de Palatul Regal din Piata Revolutiei. Biblioteca a fost fondata de regele Carol I, iar cladirea a fost proiectata de arhitectul francez Paul Gottereau, care a proiectat si cladirea Bancii Nationale de Economii (CEC). Cladirea a fost puternic deteriorata in timpul miscarii din decembrie 1989, dar ulterior a fost restaurata si acum arata foarte frumos.

Acestea sunt doar cateva dintre locurile care merita vizitate in capitala Romaniei. Turistii, dar si oamenii de afaceri si toti cei care isi doresc sa viziteze Bucurestiul, trebuie sa inchirieze o masina pentru a se deplasa prin capitala.

Premier rent a car le ofera aceasta posibilitate, accesand https://www.premierrentacar.ro/Inchirieri-auto-Bucuresti-Otopeni. Cei care isi doresc, pot gasi pe site si numarul de telefon al firmei de inchirieri auto, si pot sa faca rezervare telefonic sau prin intermediul aplicatiei Watsapp.

Premier rent a car reprezinta solutia cea mai la indemana pentru cei care isi doresc sa inchirieze o masina in zona Otopeni/Bucuresti, pentru ca dispune de o flota auto moderna, cu masini incepand de la masini economice si pana la limuzine sau SUV-uri.

In plus, timpul necesar pentru completarea formularului de inchiriere a masinii, este foarte scurt. Practic, clientul isi face rezervarea pentru o masina in maxim doua minute.

Arata-le si prietenilor tai!

Citeste si alte postari

See all posts