Tot ce trebuie sa stii despre videochat!

0 Shares
0
0
0

In prezent, un numar foarte mare de fete iau in considerare ideea de a deveni modele de videochat. Unele fete insa, au cateva intrebari pentru care cauta raspusuri, inainte de a aplica pentru un job de model al studioului Miss Cam Studio.

Iata asadar cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le cunosti inainte de a aplica pentru un job de model de videochat.

Este legal videochatul?

Domeniul videochatului in tara noastra, este o activitate economica si este supusa legislatiei in vigoare.

In momentul in care iei hotararea de a lucra ca model de videochat, vei putea semna un contract cu Miss Cam Studio, contract in care sunt prevazute drepturile si obligatiile tale, dar si ale celeilalte parti, adica a studioului.

Cati bani pot castiga inca din prima luna de videochat?

Cu siguranta inainte de a te gandi sa aplici pentru un job de model de videochat in cadrul studioului Miss Cam Studio, te gandesti la banii pe care ii poti castiga inca din prima luna.

Anunturile pe care le poti gasi in mediul online, promit venituri de ordinul miilor de dolari, insa cu siguranta este foarte greu sa castigi acesti bani inca din prima luna.

Daca vei alege sa lucrezi in studioul Miss Cam Studio, vei avea garantate venituri de 8000 de lei inca din prima luna, insa odata ce vei acumula experienta, castigurile tale vor fi mai mari.

Vei putea ajunge sa iti dublezi sau chiar sa iti triplezi veniturile, insa va trebui sa muncesti foarte mult in aceasta privinta. Nu cad bani din cer in videochat, dar cu siguranta cu multa munca, ambitie si rabdare, vei avea castiguri foarte mari.

Datele mele vor fi confidentiale?

Toate informatiile pe care le vei furniza studioului Miss Cam Studio, sunt confidentiale. Studioul doreste ca toate modelele de videochat sa se simta in siguranta, asa ca va dezvalui identitatea lor. In calitate de model de videochat vei avea un pseudonim care nu va fi dezvaluit de catre angajatii studioului de videochat.

Doar de model depinde daca va dori ca persoanele cunoscute sa afle de munca pe care acesta o presteaza. Daca modelul nu doreste acest lucru, persoanele cunoscute nu vor afla ca practica videochatul.

Am nevoie de un fizic perfect (90-60-90)?

Un lucru este cat se poate de evident, si anume ca gusturile nu se discuta. Exista barbati care au o slabiciune pentru femeile care au dimensiunile 90-60-90, insa exista si barbati care isi doresc sa vada femei care sunt mai plinute, masturbandu-se la camera web.

Preferintele difera foarte mult de la barbat la barbat, ceea ce inseamna ca studiourile de videochat angajeaza atat femei care au dimensiunile 90-60-90, cat si femei mai slabute sau mai plinute, pentru a satisface dorintele clientilor.

Se poate lucra fara experienta in acest domeniu de activitate?

Evolutia unei persoane, cu siguranta la fel ca in oricare alt domeniu, depinde doar de ea. Modelele de videochat vor beneficia de o perioada de training, asa ca si daca nu au experienta, pot fi angajate.

Apoi, dupa perioada de training, in functie de cat de bine se vor descurca modelele in fata camerei, vor putea castiga mai multi sau mai putini bani.

Trebuie sa vorbesc limbi straine?

Probabil, fetele care au citit anunturile privind angajarile din videochat, au vazut ca se cere limba engleza. Ei bine, este firesc ca fetele care practica videochatul sa vorbeasca limba engleza, in conditiile in care clientii care platesc pentru serviciile lor sunt straini.

In plus, pe langa limba engleza care este o necesitate in aceasta industrie, daca fetele vorbesc si o alta limba straina, acesta este un mare avantaj pentru ele.

Ce program exista in videochat?

Cu siguranta programul in videochat difera de la studio la studio. Un lucru insa este cert, si anume ca modelele au un program flexibil, si pot alege cand isi doresc sa lucreze. Exista modele carora le face placere sa lucreze doar pe timpul noptii, in timp ce alte modele prefera sa lucreze pe timpul zilei.

Tot ceea ce conteaza insa, este ca la finalul lunii, modelele sa aiba 160 ore lucrate, la fel ca in alte domenii de activitate. Fetele care depasesc numarul acesta de ore, vor castiga mai multi bani. Fetele care lucreaza mai putin, vor castiga mai putini bani.

Pot renunta la videochat?

Fetele care aleg sa practice videochatul, au posibilitatea de a renunta in orice moment la job, in cazul in care nu se mai simt confortabil sa practice videochatul, sau daca au alte motive.

Ei bine, acum ca deja cunoasteti toate aceste detalii despre videochat, cu siguranta puteti alege sa accesati pentru un job ca model videochat, iar daca veti opta pentru studioul Miss Cam Bucuresti, veti avea parte de cele mai bune conditii de lucru, si de o atmosfera placuta, alaturi de colectivul tanar al studioului.

0 Shares
You May Also Like