Exemple de jocuri speciale pentru telefon

Atunci cand te joci pe telefon, exista riscul ca acesta sa cada. Daca acest lucru se intampla, intra pe service GSM Bucuresti pentru reparatii si piese. Iata jocurile de luat in calcul.

  • HUNGRY CAT PICROSS

Este jocul tau mai silentios care necesita gandire? Atunci Hungry Cat Picross este exact ceea ce ai nevoie. Acesta este un Picross, un joc in care jucatorul trebuie sa completeze patrate intr-o grila folosind indicatiile numerice pentru a scoate desene.

Atunci cand te joci pe telefon, exista riscul ca acesta sa cada. Daca acest lucru se intampla, intra pe service GSM Bucuresti pentru reparatii si piese.

Cu toate acestea, dezvoltatorii au mers chiar mai departe aici, deoarece exista mai multe culori pentru a completa fiecare dintre grile. Principiul este inteligent, realizarea este ceapa si durata de viata monstruoasa. 2048

A provocat senzatie acum cativa ani cand a trecut de la un copil nou la un fenomen international de jocuri mobile. Nebunia a disparut de atunci, dar 2048 ramane un joc care isi merita locul pe un smartphone. Sistemul sau de placi care trebuie adaugat pentru a avea cel mai mare scor posibil este in mod clar captivant!

  • RAYMAN ADVENTURES

Daca sunteti in cautarea pentru ceva putin mai agitat sau mai colorat, Rayman Adventures ar trebui sa faca exact asta. Nici o surpriza aici, acesta este un joc alergator – platforma in care ne jucam din nou ca Rayman, de data aceasta in cautarea oualor antice. Platforma, explorare, alergator, exista ceva pentru toata lumea si grafica este, de asemenea, frumoasa.

  • COM

De la lansarea Jocului Doamnei pe Netflix, sahul online a cunoscut un boom masiv. Printre referintele genului, aplicatia chess.com, disponibila si in versiunea web, a reusit. Dupa inregistrare, jocul va permite sa lansati jocuri gratuite impotriva altor jucatori de nivelul dvs., dar sa analizati si un joc si sa rezolvati cinci jocuri pe zi.

  • HARRY POTTER SECRET AT HOGWARTS

Secret at Hogwarts este un joc mobil Harry Potter dezvoltat de Jam City, in spatele jocurilor Futurama si Family Guy. Este, de fapt, un joc de rol in care jucati ca student la Hogwarts, scoala vrajitorilor, in anii 1980.

Dupa ce ati fost repartizat in casa voastra, veti putea invata cum sa va invocati Patronus si, mai ales, sa rezolvati multe puzzle-uri. Jocul prezinta multe personaje din saga Harry Potter si va permite sa personalizati aspectul avatarului dvs.

  • CALL OF DUTY MOBILE

Seria Call of Duty este o necesitate atunci cand vine vorba de jocuri de tragere la prima persoana. Jocul este disponibil pe smartphone-urile cu Call of Duty Mobile si ia tot ce stim deja bine, mai ales cu atmosfera sa militara. Acesta este un joc gratuit foarte bun al carui model de afaceri se bazeaza pe Game Passes, acele achizitii in aplicatie popularizate de Fortnite Battle Royale. Jocul a fost apreciat la lansare pentru sistemul sau sanatos si pentru un joc nervos bine reglat.

  • GENSHIN IMPACT

Genshin Impact a reusit sa seduca multi jucatori in 2020 oferind o frumoasa aventura fantezista, cu o grafica foarte placuta, profitand din plin de potentialul smartphone-urilor noastre care au devenit, in timp, adevarate console portabile.

Pregateste-te pentru ore de explorare si lupta presarate cu misiuni secundare. Genshin Impact are o abilitate de a captura jucatori si asta ne face placere. Nu degeaba a fost comparat de mai multe ori cu The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Arata-le si prietenilor tai!

Citeste si alte postari

See all posts