De ce este mai bine sa oferim celor dragi altceva?

0 Shares
0
0
0

In ultima vreme, expertii ne sfatuiesc sa oferim celor din jurul nostru altceva in locul cadourilor obisnuite si sa optam pentru un cadou activitate , care poate oferi celui care are parte de el de experiente care sunt mult mai pretioase decat lucrurile si obiectele materiale.

De ce este mult mai special sa ii oferi posibilitatea de a experimenta?

Stabilindu-va prioritatile, poti opta pentru cumpararea unui bilet la un spectacol, la un tur sau o excursie, acestea fiind lucruri simple pe care le poti alege. Dar ce faci atunci cand vrei sa ii oferi celuilalt experienta vietii lui?

Atunci cand alegeti sa ii oferiti o calatorie, tot ceea ce conteaza cel mai mult este experienta de care are parte in locul respectiv, fie ca este vorba despre ceea ce a mancat, a baut sau locurile pe care le-a vizitat. Acestea sunt si motivele pentru care aceste experiente sunt cadouri uimitoare, caci amintirile cu care vor ramane sunt pentru toata viata.

De aceea, niciodata nu se va putea compara un obiect sau un lucru cu un tur intr-o locatie noua, cu o vizita intr-un loc special sau cu un bilet la spectacolul favorit ori ore platite la cursul de gatit.

Care sunt lucrurile de care trebuie sa tii cont cand alegi sa oferi altceva?

Deci, daca decideti sa le oferiti celor dragi voua posibilitatea de a experimenta si de a ramane cu amintiri pentru o viata intreaga, trebuie totusi sa aveti siguranta ca aceasta viitoare experienta va fi pe placul celui ce se va bucura de ea, si atunci trebuie sa tineti cont de anumite aspecte.

Trebuie sa personalizati foarte mult activitatea pentru care ati optat, de aceea este foarte important sa nu oferiti doar un voucher pentru scopuri generale, caci acest lucru demonstreaza ca nu ati depus prea mult efort. Este necesar sa oferiti cadou participarea la o anumita activitate pe care credeti ca si-ar dori-o si care sa demonstreze faptul ca stiti destul de multe despre acea persoana.

Puteti sa adaugati un plus vacantei pe care acestia deja si-au planificat-o, nu trebuie neaparat sa le oferiti o vacanta pe de-a intregul. Daca stiti ca acea persoana va calatori intr-un anumit loc, puteti sa ii imbunatatiti calatoria oferindu-i bilete sau vouchere cu care poate intra in diferite locatii de acolo.

Nu este neaparat necesar sa ii oferiti o vacanta foarte scumpa sau in locuri foarte indepartate, la fel de bine primite vor fi si acele excursii sau tururi ce au loc aproape de casa sau poti opta chiar pentru a-i oferi bilete la film sau teatru in propriul oras ori o programare la cosmetica sau coafor.

Totusi, inainte de a alege o anumita activitate sau cand optati pentru o excursie sau un tur de oras, trebuie sa aveti garantia ca acestia se vor putea bucura de cadoul respectiv si vor avea suficient timp liber pentru a pleca acolo.

Nu trebuie sa fie o greseala nici daca alegeti sa participati impreuna cu acestia la activitatile pe care ati decis sa le oferiti cadou, caci a impartasi experiente este foarte important si imbunatateste mult relatia dintre oameni. In acest mod, veti participa impreuna la acele activitati si veti afla exact daca rezultatul primirii cadoului a fost cel dorit de tine.

 

0 Shares
You May Also Like