Sfaturi pentru protejarea ecranului de la telefon

Sfaturi pentru protejarea ecranului de la telefon

0 Shares
0
0
0

Sfaturi pentru protejarea ecranului de la telefon
Daca vrei sa iti protejezi smartphone-ul impotriva socurilor la care poate fi supus in viata de zi cu zi sau impotriva zgarieturilor care pot aparea in momentul utilizarii din diverse cauze, atunci cea mai buna varianta o reprezinta achizitia unui geam sticla protectie telefon. O astfel de protectie pentru telefonul tau este considerata de cinci ori mai rezistenta decat o protectie obisnuita, putand fi clasificata drept o nevoie imperioasa in caz de detinere a unui telefon inteligent.

Aceasta asigura o protectie maxima ecranului telefonului inteligent pe care il detii, fara a altera in vreun fel perceptia culorilor sau alte caracteristici ale ecranului. De asemenea, aceasta pastreaza sensibilitatea display-ului la atingerea degetelor in timp ce smartphone-ul nu va mai fi in pericol in momentul in care ia contact cu cheile in acelasi buzunar sau cu diverse obiecte ascutite care l-ar putea zgaria in geanta in care le-ai pus impreuna.

Protejarea ecranului smartphone-ului pe care il detii ar trebui sa fie una dintre prioritatile tale, aceasta fiind o necesitate absoluta pentru bunastarea telefonului. Este nevoie sa faci acest lucru mai ales daca iti doresti sa te poti bucura de noul tau telefon intr-o stare perfecta si de functionare si estetica cat mai mult timp posibil.

Odata achizitionata folia din sticla pentru protectia ecranului trebuie sa urmezi cativa pasi simpli pentru a o instala pe telefon.

In primul rand, curata foarte bine suprafata ecranului cu o carpa moale din microfibra. Nu trebuie sa ramana vreo urma de deget sau de praf pentru ca acestea pot duce la crearea unor bule de aer in momentul aplicarii foliei.

Pune apoi folia pe pozitie, retrage 1/3 din folia care acopera partea adeziva a sticlei de proectie si pozitioneaza sticla fixa in partea de sus a ecranului. Este suficient sa tragi de folia protectoare pe masura ce derulezi restul foliei de sticla pe suprafata ecranului.

Odata ce folia de sticla este bine lipita de ecran este posibil sa ramana cateva bule de aer. Poti lua o bucatica de carton mai rigid cu care sa impingi bulele spre exterior.

Asta este tot ceea ce trebuie sa faci pentru ca ecranul telefonului tau sa beneficieze de protectie suplimentara in caz de zgarieturi sau soc provocat de caderi. Pentru ca ecranul este elementul principal al smartphone-urilor, dar este destul de fragil in ciuda tratamentelor aplicate de producatori (Gorilla Glass) este nevoie sa faci acest lucru. In plus, ecranul telefoanelor de astazi este din ce in ce mai mare, astfel ca a ajuns sa acopere aproape complet partea din fata a telefonului. Protejandu-l, oferi practic protectie la 50% din telefonul tau.

Recomandate sunt protectiile din sticla securizata, pentru ca pe langa protejarea ecranului acestea pot fi utilizate concomitent si cu protectii compatibile pentru spatele ecranului.  Desi instalarea acestora poate parea la inceput dificila, acest lucru nu este deloc asa, iar tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi un spatiu curat si ordonat pentru a face acest lucru.

0 Shares
You May Also Like