Intrebari frecvente despre videochat

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, industria videochatului s-a dezvoltat foarte mult in Romania, iar astazi exista multe studiouri de videochat in cele mai mari orase ale tarii, iar fetele se gandesc din ce in ce mai des sa isi indrepte atentia spre angajari videochat.

Dat fiind faptul ca din aceasta industrie se castiga atat de multi bani, iar fetele care practica de ceva timp aceasta activitate sunt independente din punct de vedere financiar, iar avantajele sunt foarte multe; este firesc ca fetele sa isi doreasca sa devina modele de videochat.

Cele mai multe fete care isi doresc insa o cariera in aceasta industrie, au anumite curiozitati, asa ca vom vedea care sunt cele mai frecvente intrebari despre videochat, dar si raspunsurile acestora.

Voi lucra legal?

Probabil aceasta este prima intrebare care sta pe buzele fetelor atunci cand vine vorba despre videochat, insa raspunsul este cat se poate de simplu, iar aceasta activitate este 100% legala.

Videochat-ul este o industrie la fel ca oricare alta, si pentru a stii sigur ca nu se incalca legea, precizam faptul ca acesta este reglementat prin Legea 196/2003, modificata si completata prin legea 496/2004.

Cum decurge un interviu in vederea unei angajari in cadrul studioului vostru?

Ca o intalnire amicala intre doua persoane decurg de regula interviurile. Fetele vor afla tot ceea ce conteaza despre videochat, vor afla si cum sunt platite (salariu, bonusuri, etc.), iar studiourile vor culege informatii despre fetele respective.

Cat pot castiga ca un model de videochat?

Un model de videochat poate castiga lejer cateva mii de dolari, insa precizam faptul ca desi se spune ca jobul este usor, ca vine cu o serie importanta de beneficii, etc., precizam faptul ca modelele trebuie sa lucreze cel putin 40 de ore pe saptamana, ceea ce inseamna 160 ore pe luna, la fel ca in cazul in care ar lucra in alt domeniu.

In acest fel, salariile vor fi pe masura asteptarilor. Fetele care lucreaza si in week-end pentru a acumula ore suplimentare de munca, vor castiga bonurusi importante, iar salariile lor vor fi de ordinul miilor de euro.

Pana cand insa, modelele acumuleaza putina experienta si pana stiu cum sa se comporte in fata camerei web, salariile lor cu siguranta vor fi mai mici, insa din a doua – a treia luna, se va simti o diferenta mare in ceea ce priveste salariul.

Cum se calculeaza castigul meu?

Vizitatorii care intra online pe site-urile de videochat, platesc un pret pe minutul de conversatie cu modelele.

Cu cat esti mai draguta, cu cat esti mai sociabila si cu cat esti mai priceputa in a stimula si a prelungi conversatia cu interlocutorul tau, cu atat acesta va plati mai multi bani, iar tu la randul tau, vei avea castiguri mai.

Ce alte beneficii exista?

Aici trebuie facuta precizarea ca totul depinde de la studio la studio. Programul de munca flexibil este intalnit in cadrul tuturor studiourilor, iar acesta este un mare beneficiu, astfel ca modelele pot munci cand isi doresc.

Apoi, exista bonusuri de diferite feluri (fidelitate, recomandare modele, performanta, etc.), astel incat modelele sa fie motivate sa munceasca foarte mult.

Exista anumite studiouri care le ofera fetelor sedinte foto gratuite si machiaje gratuite pentru ca imaginea lor sa fie perfecta, iar clientii sa isi doreasca din ce in ce mai mult sa petreaca timp online in compania lor.

Exista de-asemenea studiouri care le ofera modelelor chiar si tinute tratis pentru a le purta in timpul in care acestea isi desfasoara activitatea.

Ce crede lumea despre mine daca fac videochat?

Foarte multe fete ar fi dispuse sa faca videochat, dar se tem de gura lumii. Oamenii de fiecare data vor vorbi si vor judeca. In plus, cei care vorbesc despre videochat de rau, sunt cei care nu detin informatii corecte, sau care sunt rau intentionati.

Cei care stiu ca videochatul ste reglementat prin Legea 196/2003, modificata si completata prin legea 496/2004, sunt constienti ca modelele isi castiga painea cinstit, deci nu vor vorbi de rau aceasta activitate.

In plus, fetele care isi doresc sa aiba o cariera de invidiat in videochat, trebuie sa stie ca de multe ori oamenii vorbesc si din invidie de rau, pentru ca modelele de videochat sunt invidiate datorita banilor multi pe care ii castiga.

0 Shares
You May Also Like