Lasati femeile sa vina la mine! Vezi si articolul acesta despre Stailer

0 Shares
0
0
0

Atunci cand cauti un salon frustrarea de a pierde timp si de nu gasi prea usor locatia potrivita este uneori mai mare decat ai crede. Crezi ca ce ar putea fi atat de greu, de gasit un salon unde sa iti retusezi sprancenele sau sa te epilezi. Ei bine, lucrurile nu sunt chiar asa. Din fericire pentru cei a caror rabdare nu exista, Stailer gaseste mai usor si mai rapid orice locatie de beauty din orasele tarii.

Prin Stailer este mai usor de cautat si de gasit servicii calitative de epilare definitiva Pitesti, orice tine de hair and beauty in saloane de profil din peste 40 de orase ale tarii. Iata cum functioneaza!

Cu acces gratuit, pentru toata lumea!

Prin platforma stailer.ro sau aplicatia cu acelasi nume gasesti aici barbershop Pitesti sau saloane din Iasi, Suceava sau alte orase. Cautarea o vei face simplu, introducand in campul de cautare din prima pagina detalii precum: pentru cine este serviciul in sine, orasul, tipul de serviciu, data si ora.

Oricine poate face aceste cautari, totul este gratuit si simplu de facut. Daca te hotarasti in final ca asa iti doresti sa faci si in urmatoarele dati cand mai mergi la salon, atunci poate ca vei dori sa ai cont de client aici. Ceea ce inseamna si alte beneficii.

Asistentul tau virtual

Contul in platforma aceasta inseamna si acces la ceva functii in plus, cum ar fi sa poti seta remindere. Vei primi in acest sens un sms care sa iti aminteasca ca in decursul acelei zile ai o programare la salon. Metoda este chiar una practica, avand in vedere ca omul modern la ora actuala are tendinta de a se fastaci, este incurcat cu multe taskuri si este destul de mult probabil sa uite ce are de facut. Vezi si articolul acesta pentru detalii.

Daca te razgandesti, atunci te va interesa sa anulezi sau reprogramezi totul. Vei putea face totul la fel de usor, din cont.

Cu Stailer nu a fost nicicand mai simplu

Atat barbatii, cat si femeile adora ideea de a rezolva rapid orice lucru. Este adevarat ca pentru propriul look si in numele ritualului de beauty si de intretinere suntem dispusi sa investim mai mult timp, bani si energie. Cu toate acestea, cautarile in sine ale unui salon de profil nu ar trebui sa ne consume prea multe resurse. Iar acum se poate!

Stailer reduce cu mult timpul de cautare. Ai informatii la indemana astfel incat sa cantaresti bine decizia luata. Ai recenzii si fotografii, ai repere despre locatie, iar toate aceste detalii te vor ajuta sa iti faci o parere despre echipa de la salon.

Daca ai incercat deja Stailer si ai fost la salon ca urmare a unei programari efectuate prin aceasta metoda, nu intarzia sa iti lasi parerea. Feedbackul tau ar putea ajuta si alti clienti sa se convinga de ceea ce au de facut. Descopera mai multe detalii si beneficii de client din pagina stailer.ro!

0 Shares
You May Also Like