Care sunt cele mai bune aplicatii noi din 2022?

Care sunt cele mai bune aplicatii noi din 2022?

0 Shares
0
0
0

Cu aceasta ocazie, vom numara cele mai bune aplicatii noi din 2022 sau nu cu mult mai devreme, lasand astfel deoparte greii obisnuiti, cum ar fi marea majoritate a aplicatiilor Google. Ne vom concentra asupra aplicatiilor care se remarca prin concept, functii si/sau design.

eSound

O aplicatie care incearca sa ofere o alternativa la Spotify muzica gratuita de pe YouTube si de pe alte platforme de muzica gratuita terte. Face toate acestea cu o interfata foarte asemanatoare cu Spotify si ofera optiuni pe care le gasiti de obicei pe alte platforme cu plata. Dezavantajul acestui sistem este ca este posibil ca calitatea audio sa nu fie intotdeauna buna, iar redarea poate esua uneori.

In cele din urma, se bazeaza intotdeauna pe muzica de la terti. Aveti, de asemenea, optiuni de cautare si de creare de liste de redare. Atunci cand asculti muzica des, exista si un risc mai mare de a lovi telefonul si de a-l sparge, dar vestea buna este ca poti oricand sa gasesti un display iPhone sau pentru orice alt telefon detii.

Expose

Expose este o aplicatie pentru a da o nota diferita fotografiilor tale prin adaugarea de diverse tipuri de efecte, specializata in culori neon pentru a le da un aer cyberpunk. Ofera peste douazeci de efecte si filtre cu neoni, glitch-uri si diverse distorsiuni.

FacePlay

De-a lungul anului 2021 au fost lansate mai multe aplicatii bazate pe crearea de falsuri profunde, asa ca nu este surprinzator faptul ca in aceasta lista va vom propune mai multe. Modul in care functioneaza este destul de simplu, trebuie doar sa incarcati o fotografie si sa alegeti efectul pe care doriti sa il aplicati. Apoi, veti vedea ca fata din fotografie prinde viata, dand nastere la animatii amuzante.

Gboard

Recunosc. In aceasta lista am incercat sa includ aplicatii cat mai proaspete, dar exista si unele clasice, precum Gboard de la Google, care nu pot lipsi din nicio compilatie. Este o tastatura pentru telefonul mobil plina de optiuni si se integreaza cu multe dintre serviciile Google. Pe aceasta tastatura puteti utiliza translatorul Google ca pe o extensie sau puteti cauta emoticoane.

De asemenea, puteti crea autocolante personalizate cu fata, pentru a le utiliza in orice aplicatie, puteti scrie in doua limbi in acelasi timp sau puteti utiliza clipboard-ul intre aplicatii.

Poate ca, daca sunteti unul dintre acei oameni care sunt foarte preocupati de confidentialitate, nu va va placea faptul ca Google poate sti ce scrieti, dar in schimb aveti la dispozitie o tastatura foarte versatila.

Google Maps

Google Maps este o alta aplicatie clasica si importanta ce nu poate lipsi de pe o lista ca aceasta. Imi pare rau, este pur si simplu esential in zilele noastre pentru orice telefon mobil, fie ca este vorba de GPS-ul sau, fie ca este vorba de gasitorul de site-uri sau de sistemul de recenzii cu ajutorul caruia veti putea gasi locuri recomandate in jurul vostru.

HBO Max

Ar fi inselator sa incepem sa adaugam toate platformele de streaming pe lista, dar vom adauga HBO Max, deoarece este una dintre cele mai recente. Nu este o evolutie a HBO, ci ceva similar cu Disney+, dar de la WarnerMedia, care include tot continutul de pe toate platformele de divertisment pe care le are.

0 Shares
You May Also Like