LG V20 si Android 7.0 Nougat

0 Shares
0
0
0

lg-v20-si-android-7-0-nougatLG V20 este primul smartphone care va fi lansat cu sistemul de operare Android 7.0 Nougat. LG a introdus peste acest sistem noul skin LG UX 5.0, cu cateva optiuni de customizare in plus.

De asemenea, device-ul vine cu noul Apps Search de la Google, aplicatie ce permite utilizatorilor sa gaseasca continut din aplicatii 3rd party.

Exista de asemenea si suport pentru modul multi-window, care permite lucrul cu 2 aplicatii pe ecran, side-by-side. Cauti reparatii Lg? Intra pe Service-Gsm.ro si vei gasi cei mai buni specialisti.

Al 2-lea ecran.

LG V20 aduce posibilitatea unui al doilea display in partea de sus a ecranului, oferind o densitate a pixelilor de 513 ppi. Second Screen-ul de pe LG V20 este insa de 2 ori mai luminos, iar marimea fontului este cu 50% mai mare, decat era pe LG V10.

Exista de asemenea si noul feature al notificarilor expandabile, care permite userilor sa execute tap pe un buton din Second Screen, pentru a mari notificarile si pentru a putea vizualiza mesaje mai lungi, care nu incap in mod normal pe tot ecranul.

In ceea ce priveste display-ul principal, acesta are o diagonala de 5.7 inch cu o rezolutie de 1440×2560 pixeli si este construit pe tehnologia IPS Quantum Display, exact ca si V10.

Optiunile audio.

LG V20 este declarat ca fiind primul smartphone din lume care beneficiaza de un DAC Hi-Fi Quad (cu suport pentru fisiere flac, did, diff si alac), capabil de a furniza un sunet foarte clar, cu 50% mai putine distorsiuni si zgomot ambiental.

Poate de asemenea sa inregistreze fisiere video de calitate inalta folosind tehnologia Low Cut Filter (LCF), care poate reduce zgomotul de fond (ambiental) in timp ce inregistrati video+audio.

Toate acestea se vor face la o rata de 48khz pe 28 de biti, in modulatia Linear Pulse Code Modulation (LPCM). In plus, telefonul dispune de un HD audio recorder incorporat si sistem de speaker (boxe) B&O, pentru a-i putea face fericiti pana si pe cei mai pretentiosi dintre audiofili.

Noile feature-uri din Android 7.0 Nougat.

Lansarea noului sistem de operare al celor de la Google, a inceput prima data pe primele device-uri Nexus, care au primit un update pentru acest sistem.

Noul update aduce cateva feature-uri in plus pe Android, de la mici tweak-uri ale interfetei grafice principale, pana la modul cum folosesti smartphone-ul si imbunatatiri majore la consumul bateriei in regim de folosire.
De asemenea, performanta sistemului este mai buna folosind acelasi hardware, de cat era pe Android 6.0 Marshmallow de exemplu.

Noul sistem/feature multi window.

Suportul pentru multi window va permite utilizatorilor sa ruleze 2 aplicatii in modul side-by-side iar ferestrele se pot si ele micsora si mari, dupa necesitati, prin executarea draggin-ului (slide sau tragere) pe despartitorul ferestrei.

Am putut observa si inainte acest feature, implementat de diferiti producatori pe smartphone-urile lor, dar acest sistem este mult mai bun, fluent in functionare si mai ales, fara bug-uri vizibile. Acest sistem va functiona cel mai bine pe device-urile cu diagonala mai mare, de cel putin 5.5 inch.

0 Shares
You May Also Like