Nu rata aceste jocuri RPG pentru telefonul tau mobil! Vei avea parte de multa distractie!

0 Shares
0
0
0

Nu rata aceste jocuri RPG pentru telefonul tau mobil! Vei avea parte de multa distractie!
Jocurile RPG sunt populare si pe PC, console si telefoane mobile. Daca ai un dispozitiv Android, nu poti pierde din vedere toate aceste jocuri care ofera multe ore de aventura si distractie.

In RPG-uri, poti deveni eroul sau ticalosul la care ai visat mereu, scufundandu-te intr-o lume la alegere. Poti petrece ore intregi imbunatatindu-ti atributele, curatand temnitele sau explorand teritorii, da nu iti fa griji, oricat de mult timp ai petrece jucandu-te, nici tu si nici smartphone-ul tau nu va avea nevoie de reparatii telefoane Bucuresti, caci totul se petrece in siguranta.

Dungeon Hunter V

Intr-o depasire mondiala de fortele raului, vei avea sansa de a le elimina in Dungeon Hunter V. Exista mai mult de 90 de misiuni in care poti urmari diverse tipuri de monstri si banditi si, in plus, poti colecta diverse puteri si arme. Acesta este printre cele mai profunde jocuri de rol ce merita experimentate, cu modul poveste, modul online si modul cooperativ. In toate acestea, ai ocazia sa ucizi monstri in temnite, sa ridici nivelul, sa eliberezi noi armuri si sa creezi arme puternice. Jocul este foarte mare, deci trebuie sa fii atent la spatiul de stocare disponibil.

Summoners War: Sky Arena

Un amestec de Pokémon si Clash of Clans , in Summoners War: Sky Arena trebuie sa invoci monstri pentru a putea evolua si a recupera cristale de mana. In plus, va trebui sa faci acest lucru, dar va trebui sa iti protejezi si satele.

Grafica este foarte buna si cantitatea de monstri disponibili – mai mult de 400 – fac din acest RPG online cea mai buna experienta pe care o poti avea pe telefon.

Liniage 2: Revolutie

Bazat pe o franciza de succes, Lineage 2: Revolution este un MMORPG mobil recent, cu o grafica frumoasa si mult continut diferit . Poti indeplini sarcinile obisnuite, cum ar fi finalizarea misiunilor sau intrarea in lupte intre clanuri sau, apoi, participarea la lupte de 50v50, ceva unic in jocurile de acest gen.

Ordine si haos online 2

Acesta este unul dintre cele mai populare RPG-uri mobile disponibile. Poti alege dintre cinci curse si cinci clase si ai, de asemenea, acces la mai multe tipuri de misiuni si moduri de cooperare si jvj. In plus, exista un sistem de tranzactionare cu o casa de licitatii care face din Order si Chaos Online 2 una dintre cele mai complete experiente pe care le poti avea pe mobil.

AdventureQuest 3D

Adventure Quest este un MMORPG care creste considerabil. Vei avea multe misiuni de indeplinit si temnite de explorat, imbunatatind in acelasi timp atributele si echipamentul personajului tau.

In plus, unul dintre avantajele jocului este posibilitatea de a putea juca atat pe un dispozitiv mobil, cat si pe computer, folosind acelasi cont.

Legendele Arcane

Acest popular MMORPG nu mai este foarte recent, dar ramane cel mai bun joc pe care il poti juca pe mobil. Jucatorii pot alege una dintre cele trei clase disponibile, fiecare cu talente si puteri unice. De acolo, poti incerca jocul in modurile jvj sau cooperativ, fiecare cu mai multe sarcini interesante. Arcane Legends este actualizat frecvent, deci nu vei ramane fara lucruri de facut.

 

0 Shares
You May Also Like