De ce sunt utile aplicatiile pentru sanatate?

0 Shares
0
0
0

De ce sunt utile aplicatiile pentru sanatate?
In momentul in care doresti sa iti monitorizezi starea de sanatate, atunci aplicatiile pentru telefon sunt cele mai utile. Acestea se pot instala extrem de usor si, totodata, nu ocupa foarte mult spatiu din memoria telefonului.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te conectezi la magazinul telefonului tau si sa descarci aplicatia care ti se potriveste. In cazul in care nu esti sigur cu privire la aceste noi softuri aparute recent pentru smartphone, in acest articol iti vom prezenta unele dintre cele mai apreciate functii de catre toti userii.

Cu siguranta dupa ce le vei testa, nu vei mai desintala niciodata aplicatiile pentru sanatate.

  1. Monitorizare pasi

Daca esti o persoana care iubeste plimbarile lungi, atunci o astfel de aplicatie iti va numara fiecare pas. Aplicatia iti va arata in timp real atat numarul de pasi, cat si numarul de kilometrii parcursi.

In cazul in care vrei sa aflii mai multe detalii cu privire la plimbarile si excursiile tale, vei putea purta un smartwatch, pe care il vei conecta direct la aplicatie. In acest mod, softul iti va putea oferi mai multe informatii, iar printre acesea se numara: numarul de pasi (mers), numarul de pasi – alergare, numarul de pasi – exercitii fizice, precum si traseul pe care l-ai parcurs in ziua respectiva.

  1. Monitorizare exercitii fizice

Daca vei conecta aplicatia la un smartwatch, atunci vei obtine o serie de informatii noi despre tine, cat si despre diferite activitati pe care le faci, precum: mers, alergat, sarituri, ciclism. In functie de aceste caracteristici vei putea afla: cati km ai parcurs, cat de sus ai sarit si timpul in care ai reusit sa iti duci la bun sfarsit setul de exercitii fizice.

Astfel, vei putea fii sigur cu privire la ulterioarele imbunatatiri asupra modului in care iti desfasori activitatea fizica.

  1. Monitorizarea batailor inimii

In cazul in care esti o persoana care trebuie sa isi monitorizeze sanatatea, atunci o aplicatie de tip Health este cea mai utila. Conectand smartwatchul la aplicatie, vei putea afla detalii de natura medicala, precum pulsul. In momentul in care vei deschide aplicatia, intr-un mic chenar este indicat numarul batailor inimii/ minut.

Acest numar poate varia, in functie de activitatea ta fizica sau in functie de diferse afectiuni de care suferi. Totodata, vei putea vizualiza rata pulsului atat pe telefon, cat si pe smartwatch, folosind aceeasi aplicatie.

  1. Bautul apei

Aplicatiile de tip Health, special concepute pentru sportivi, au si functia de reminder pentru consumul de apa. Astfel, vei putea seta chiar tu timpul de pauza dintre sticlele cu apa pe care le consumi de-a lungul unei zile. In momentul in care timpul a expirat, aplicatia iti va aminti ca este timpul pentru a bea apa, activand alarma telefonului.

Asadar, cu ajutorul unei astfel de aplicatii vei putea consuma in fiecare zi cantitatea de apa recomandata de specialisti.

O aplicatie foarte populara pentru telefon

Inainte de a trece la cele mai populare aplicatii, este foarte important sa iti pui pe telefon folie de sticla. Aceasta te ajuta sa obtii cele mai importante beneficii si avantaje astfel incat sa obtii rezultatele dorite fara sa iti pui telefonul in pericol.

Cu folia de sticla potrivita poti utiliza telefonul al intensitate maxima fara sa iti fie teama ca risti sa deteriorezi ecranul sau sa scapi telefonul si sa il spargi.

KineMaster pentru Android

De asemenea, utilizata pe scara larga KineMaster, o aplicatie de editare video care poate fi descarcata gratuit. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca imprima un logo pe videoclipurile pe care le genereaza, care pot fi sterse doar prin abonarea la un abonament lunar sau anual.

In plus, include si un magazin de unde poti cumpara autocolante, efecte si multe altele. Utilizarea acestei aplicatii pentru a edita videoclipuri este destul de simpla, deoarece trebuie doar sa faci click pe pictograma clapeta si sa salvezi optiunea Golire proiect.

Odata ce ecranul s-a deschis, nu mai ramane decat sa apesi pe Media Browser si sa indici videoclipul de editat. In acest moment, pentru a accesa diversele instrumente disponibile, pur si simplu da click pe Stare. In plus, folosind pictograma Audio poti adauga coloane sonore, in timp ce faci click pe Voce poti crea o naratiune care sa fie inclusa in film.

De fapt, posibilitatile acestei aplicatii de editare video sunt multe si toate de descoperit. Cand rezultatul obtinut este considerat satisfacator, trebuie doar sa salvezi videoclipul apasand pictograma care reprezinta o usa si selecteaza miniatura videoclipului. Videoclipul produs de aceasta aplicatie de editare video poate fi salvat, dupa apasarea pictogramei folosite pentru partajare, pe galeria Android sau direct pe retelele de socializare.

Asadar, datorita acestor functii ale aplicatiei, miliarde de useri folosesc cel putin o aplicatie pentru sanatate. In acest mod iti pot monitoriza activitatea fizica, functionarea optima a inimii, precum si cantitatea de apa consumata in fiecare zi.

0 Shares
You May Also Like