Cele mai bune aplicatii de telefon pentru studenti

Cele mai bune aplicatii de telefon pentru studenti

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune aplicatii de telefon pentru studentiStudentii care detin telefoane Samsung si nu numai, au la dispozitie mai multe aplicatii pe care le pot utiliza astfel incat sa tina toate proiectele sub control.

Todoist

Todoist este o aplicatie pentru lista de sarcini disponibile atat pentru utilizatorii Apple, cat si pentru cei de la Android. Acolo puteti introduce toate sarcinile, comisioanele sau proiectele si va puteti organiza viata. In aplicatie va puteti evidentia activitatile cu niveluri de prioritate colorate si puteti marca sarcinile finalizate. Progresul dvs. este, de asemenea, afisat clar intr-un grafic de productivitate. In acest fel, cu Todoist puteti aduce mai multa productivitate in viata de zi cu zi pe termen lung si puteti finaliza toate sarcinile la timp.

De regula, o zi universitara consta in multe ore de ascultare si luare de notite. Acum exista versiuni online ale diapozitivelor de prezentare pentru majoritatea prelegerilor, dar majoritatea studentilor trebuie sa-si faca propriile notite pentru a memora ceea ce au auzit. In plus, lucrarile la termen sau alte documente trebuie scrise in mod regulat. Din fericire, aplicatiile pot fi, de asemenea, de ajutor practic aici!

Evernote

Evernote este accesibil pentru toate sistemele de operare si aplicatia perfecta pentru a lua notite de orice fel. Indiferent daca este scris, vorbit, desenat sau fotografiat – cu Evernote puteti inregistra cu usurinta idei, liste de verificare sau diagrame.

Aplicatia va sincronizeaza automat notitele cu versiunea desktop de pe computer sau laptop. In acest fel, va puteti restructura si procesa notitele dupa o prelegere. Descarcati gratuit Evernote din iTunes, Google Play sau Windows App Store!

LectureRecordings

Cu aplicatia Android LectureRecordings, prelegerile si discutiile la seminar pot fi acum inregistrate fara probleme. Desi aplicatia poate fi utilizata si singura, LectureRecordings este in primul rand o extensie a aplicatiei LectureNotes care permite realizarea de note scrise de mana pe smartphone.

In combinatie dintre cele doua aplicatii puteti combina inregistrarile audio si notitele. Aplicatia Lecture Recordings costa 1,49 euro in Google Play Store.

Mindjet

Aplicatia Mindjet este ideala daca doriti sa va capturati rapid ideile intr-o harta mentala. Colectarea informatiilor este foarte simpla, astfel incat sa puteti lua notite sau sa faceti brainstorming singur sau in echipa. In doar cativa pasi puteti crea principalele si subramuri, le puteti extinde sau inchide si puteti marca prioritatile.

Liniile de conectare ajuta, de asemenea, sa ilustreze conexiunile si sa creeze un context. Aplicatia este disponibila pentru Android si iOS.

Mindly

Mindly este, de asemenea, o aplicatie de harti cu care va puteti organiza viata de zi cu zi. Cu ajutorul unor harti mentale si grafice clare, este foarte usor sa structurati gandurile, sa colectati idei si, de asemenea, sa pregatiti proiecte sau intalniri.

Reprezentarile vizuale sunt intotdeauna utile, mai ales in universitate, deoarece puteti apela mai bine toate informatiile. Aplicatia poate fi descarcata gratuit pentru utilizatorii Apple si Android.

Xodo

Studentii trebuie sa lucreze cu PDF-urile mai des in viata de zi cu zi a universitatii, motiv pentru care aplicatia Android si iOS Xodo este deosebit de utila. Este un cititor si editor PDF, deoarece puteti edita PDF-uri direct, puteti evidentia textul sau il puteti comenta. PDF-urile pot fi, de asemenea, editate in paralel de mai multe persoane, astfel incat sa puteti raspunde la comentarii in timp real. Cautarea textului integral si saltul rapid intre capitole si sectiuni sunt, de asemenea, practice.

Software-ul dispozitivului compatibil AR trebuie sa citeasca imaginile camerei, datele GPS si comenzile utilizatorului si sa le completeze cu informatii din sursele de date existente. Imbunatatirea vizuala, auditiva sau senzoriala trebuie apoi sa fie incorporata in direct in mediul real.

Mai ales atunci cand exista multa miscare, acest proces poate reprezenta o sarcina tehnica ridicata, care poate fi in prezent in detrimentul claritatii imaginii si a duratei de viata a bateriei. In viitor, va exista un numar tot mai mare de smartphone-uri performante si ochelari inteligenti care pot face fata cerintelor realitatii augmentate.

 

0 Shares
You May Also Like