Pentru un site mai popular!

0 Shares
0
0
0

Atunci cand creezi un site web trebuie sa fii sigur ca o sa ai timp pentru a te ocupa de acesta. Si spun asta deoarece, atunci cand creezi un site web, cu siguranta vei dori ca acesta sa devina unul foarte popular si sa atraga de asemenea turme de vizitatori, insa ca acest lucru sa fie posibil trebuie sa fii constient ca este nevoie de multa munca si nu in ultimul rand, de multa rabdare. Vezi mai multe detalii pe Optimizare SEO | Servicii optimizare site eficient – TopOnWeb.

Si spun asta pentru ca, atunci cand doresti ca site-ul creat de tine sa devina unul popular trebuie sa inveti cum sa il ajuti pe acesta sa prinda niste locuri favorabile in motoarele de cautare. Iar pentru asta trebuie ori sa te pricepi foarte bine la procesul de optimizare site, ori sa te documentezi in tot ceea ce consta acesta.

Procesul de optimizare site poate fi cunoscut si sub numele de optimizare SEO. Optimizarea SEO se refera la cuvintele “search engine optimization”, care in traducere romaneasca inseamna ” optimizare pentru motoarele de cautare”.

Deci din termenul SEO ne putem da seama cu o foarte mare usurinta ca acesta se refera la absolut toate actiunile aduse unui site si care au scopul de a-l face pe acesta mai “vizibil” in motoarele de cautare.

Insa lucrul pe care nu il stiu multi este ca SEO se imparte in doua mari categorii, si anume SEO on site sau seo on page si SEO off site sau seo off page. Iar pentru asta putem spune ca, atunci cand doresti ca site-ul tau sa creasca rapid in “ochii” motoarelor de cautare, este neaparat necesar sa tii cont atat de SEO on page, cat si de SEO off page facut ca la carte de o firma ca #TopOnWeb.

SEO on page, dupa cum ii spune si denumirea, se refera destul de simplu la absolut toate actiunile aduse asupra unei pagini web si care au rolul de a o ajuta pe aceasta sa ajunga pe primele pozitii ale motoarelor de cautare. Iar pentru realizarea SEO on page din punct de vedere corect, este necesar sa se creeze o relevanta intre continutul paginii respective si cuvintele cheie care o reprezinta pe aceasta.

Pentru ca acest lucru sa poata fi dus la bun sfarsit cu succes, este nevoie sa se modifice tagurile meta, structura informationala a site- ului, imaginile si textul paginii, care trebuie sa fie unul de tip SEO friendly.

Cat despre SEO off page putem spune ca scopul acestuia este cu totul altul, decat in cazul SEO off page. Dupa cum putem intelege si din denumire, acesta are ca principal scop obtinerea de link-uri de pe alte site- uri.

Iar aici este in special vorba despre inscrierea site-ului care doreste sa fie optimizat in directoare web, scrierea de articole de calitate si care sa aiba continut unic pe site si nu in ultimul rand, publicarea linkului acestuia pe facebook sau in alte retele sociale.

0 Shares
You May Also Like