Tu stii sa iti alegi husa pentru smartphone?

0 Shares
0
0
0

Tu stii sa iti alegi husa pentru smartphone?
Daca acum aproximativ un deceniu, telefoanele mobile erau considerate ca fiind mai mult un moft, lucrurile au evoluat foarte mult intre timp, astfel ca in ultimii 4-5 ani de zile, telefoanele mobile au ajuns sa fie o necesitate pentru noi oamenii.

Tocmai de aceea, datorita faptului ca ele au devenit o necesitate pentru noi, mai intai de toate ne vom alege un model care sa fie destul de performant, sa fie produs de catre o firma renumita de pe piata, si sa functioneze fara probleme.

Ei bine, tot datorita faptului ca a devenit o necesitate pentru noi, atunci cand ne vom alege un smartphone, va trebui sa ne preocupe foarte mult si modul in care Il vom proteja, asa ca mai intai de toate va trebui sa ne preocupe protectia ecranului.

De ce? Pentru ca display-ul este cea mai sensibila piesa a unui astfel de dispozitiv, asa ca trebuie echipat cu un geam de protectie din sticla pentru ecran, iar un asemenea accesoriu este util atat in caz de impact, cat si pentru a oferi o buna protectie impotriva anumitor factori daunatori.

Deasemenea, va mai trebui sa iti cumperi o husa pentru smartphone, pentru ca aceasta iti va putea proteja telefonul in intregime, nu doar partial, asa cum se intampla cu geamul de protectie din sticla.

Pentru a alege insa o husa pentru smartphone, va trebui sa tii cont de cateva detalii importante, pentru ca vei putea sa gasesti o multime de huse smartphone, de la huse LG si pana la huse iPhone, sau de la huse Samsung si pana la huse pentru telefoanele celor mai necunoscute de pe piata.

Primul criteriu de care va trebui sa tii cont atunci cand iti vei alege o husa, va fi legat de protectia pe care aceasta o poate oferi. Acest aspect depinde in mod direct de modelul de husa ales, pentru ca poti opta pentru huse care protejeaza partial, sau pentru huse care protejeaza total telefonul.

Materialul din care acestea sunt confectionate conteaza deasemenea foarte mult, pentru ca se pot confectiona huse din materiale de calitate superioara, sau huse din materiale de calitate inferioara.

Accesul la functiile telefonului este un alt criteriu important de care va trebui sa tii cont atunci cand iti vei alege dispozitivul. Unii utilizatori aleg huse care ingradesc accesul la touchscreen sau la butoanele laterale ale terminalului, in timp ce alti utilizatori aleg huse care sunt decupate in zona ecranului pentru a putea vedea cat este ora sau cine apeleaza.

Deasemenea, aceste huse sunt decupate si in zona butoanelor de volum sau a butonului de oprire/pornire, si in zona camerei foto.

Alti utilizatori tin cont chiar si de intretinerea husei, asa ca isi vor alege huse din materiale practice precum siliconul, pielea sau cauciucul, pentru ca acestea se pot curata foarte simplu si rapid.

De exemplu, pentru curatarea acestor huse este nevoie doar de o carpa umeda si curata, sau de un servetel umed, in timp ce husele confectionate din materiale mai pretentioase, sunt mai sensibile la curatare.

0 Shares
You May Also Like