Pot preveni aparitia mucegaiului din baie?

Pot preveni aparitia mucegaiului din baie?

0 Shares
0
0
0

Cele mai multe apartamente de bloc nu sunt dotate cu geam la baie , si din aceasta cauza se confrunta cu mucegaiul . Gura de aerisire construita nu este suficienta in lupta cu mucegaiul , tocmai din acest motiv iti recomand achizitia unor ventilatoare baie cu grile Green Fan de la www.te-ma.ro .

Te-Ma Romania activeaza pe piata din tara noastra inca din anul 2000 atat ca producator dar cat si ca importator si distribuitor de obiecte sanitare si electrice dar si decoratiuni interioare . Toate produsele si echipamentele oferite de aceasta companie sunt la un raport calitate/ pret imbatabil .[adsenseyu1]

Pentru mai multe informatii te invit sa accesezi http://www.te-ma.ro/produse/ventilatoare-baie . Gama de ventilatoare pentru baie Green Fan este compusa din trei modele : Q 100 mm , Q 125 mm si Q 150 mm . Oricare dintre aceste trei modele poate fi atasat la o sursa de curent alternativ AC cu un voltaj cuprins intre 220 si 240 V la o frecventa de 50 H . Modelul Q 100 mm are o putere de 14W , 2300 RPM si o capacitate de 110 m³/h . Q 125 mm vine echipat cu o putere de 21W , 2400 RPM si o capacitate de 205 m³/h . Modelul Q 150 mm are o putere de 21W , tot 2400 RPM si o capacitate de 280 m³/h .

Toate aceste trei modele sunt perfecte pentru spatiile inchise , se pot monta foarte usor , atat pe perete cat si in tavan , si au un nivel foarte redus de zgomot . Mucegaiul este o ciuperca moale , spongioasa , de culoare neagra , alba sau verzui-violacee , ce se dezvolta cu precadere in locurile neaerisite , intunecoase , in care persista temperaturile ridicate si un grad mare de umiditate .

O astfel de zona este chiar baia casei tale . Pe langa faptul ca are un aspect extrem de neplacut si un miros inecacios , mucegaiul este si foarte daunator sanatatii . Sporii de mucegai din aer pot sa fie cauza multor afectiuni , de la simple alergii la serioase disfunctii pulmonare , cum ar fi aspergiloza pulmonara diseminata .

Deasemenea expunerea indelungata la mucegai poate sa agraveze afectiunile respiratorii cornice deja existente , afectiuni foarte grave precum astmul bronsic , sau poate conduce chiar la aparitia acestei afectiuni . Desigur , simptomele variaza de la o persoana la alta si pot fi provocate atat de o expunere accidentala cat si de expunerea intempestiva la sporii de mucegai .

[adsenseyu1]

Printre cele mai des intalnite simptome se afla : tusea iritativa ( care poate sa ajunga pana la expectoratie sangvinolenta , senzatia de lipsa de aer ( dispnee ) , durere toracica si respiratie suieratoare . Deasemenea , mai pot aparea si senzatia de nas infundat sau un stranut repetat . In oricare dintre aceste situatii este foarte important sa apelati la ajutorului medicului specialist .

Ca sa eviti toate aceste situatii neplacute care pot aparea iti recomand montarea cat mai rapida a unui ventilator cu grile in baie . Un astfel de ventilator se potriveste perfect cu orificiile de ventilatie standard create in coloanele principale ale cladirilor . Ventilatorul cu grile este foarte eficient atat atunci cand este pornit gratie puterii sale de ventilare dar si cand este oprit , grilajul inchinzandu-se oprind astfel patrunderea tuturor mirosurilor neplacute .

Asadar , nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza-ti un ventilator Green Fan chiar acum !


Alte stiri actuale :

1. AER USCAT în casă: 5 sfaturi pentru o umidificare naturala
2. 5 modele impresionante de gresie – mozaic
3. 33 de ponturi de amenajare a spaţiilor mici
4. Cele mai comune 15 de greseli in amenajari pe care le fac americanii
5. Cum iti construiesti o casa din container: povestea “baracii” de 7.000 de euro din Constanta

0 Shares
You May Also Like