Testarea vitezei de internet pentru telefoanele Android

0 Shares
0
0
0

Testarea vitezei de internet pentru telefoanele Android
Obtinerea accesului la internet rapid nu mai este dificila in mai multe parti ale lumii. In urma cu ceva timp, nu se putea sti cu adevarat cat de rapida era conexiunea la internet sau daca furnizorul de internet le oferea clientilor ceea ce li s-a promis.

Dar astazi, exista o varietate de cai pentru a verifica viteza conexiunilor dvs. de internet, si puteti face acest lucru folosind un telefon Huawei sau un orice alt telefon Android (si cu iPhone se poate face acest lucru).

Exista multe aplicatii de testare a vitezei de internet, care sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a furniza date fiabile despre viteza de descarcare si incarcare pe care o obtineti, indiferent daca este pentru o conexiune WiFi sau pentru o conexiune celulara, cum ar fi 3G, 4G sau chiar 5G.

Asadar, vom arunca o privire spre unele dintre aceste aplicatii, in incercarea de a va ajuta sa alegeti cea mai buna aplicatie de testare a vitezei de internet pentru smartphone-ul dvs. Android. Deci, sa aruncam o privire la aceste aplicatii.

  1. Speedtest de Ookla

Poate ca una dintre cele mai recunoscute aplicatii de testare a vitezei, Speedtest by Ookla este deja disponibila pentru utilizatorii de telefoane Android de ceva timp. Incepand cu versiunea lor web de pe speedtest.net, producatorii s-au extins rapid la o aplicatie Android dedicata pentru a le oferi utilizatorilor acces facil la o varietate de valori.

Desi multi prefera in continuare versiunea web a Speedtest, unul dintre avantajele principale ale acestei aplicatii este ca va permite sa vedeti daca veti obtine aceleasi viteze intr-o perioada de timp.

Dupa cum va asteptati, Ookla a actualizat interfata de utilizator in ultimele cateva actualizari, astfel incat accesarea functiilor sale nu ar trebui sa fie dificila nici pentru utilizatorii noi.

In cazul in care aveti un rezultat de descarcare sau de incarcare favorabil, puteti alege sa-l impartasiti pe aplicatii de social media precum Facebook, WhatsApp s.a.m.d. Speedtest este o aplicatie gratuita pe Play Store, cu anunturi si achizitii in aplicatie. O achizitie in aplicatie de 0,99 USD poate elimina anunturile din aplicatie.

  1. FAST Speed Test

Aceasta aplicatie functioneaza in acelasi mod ca Speedtest, dar cu o interfata de utilizator mai stralucitoare, si cu posibilitatea de a alege intre viteza de descarcare si rezultate mai detaliate chiar mai jos.

Aceasta este practic o versiune de aplicatie a instrumentului de testare a vitezei companiei pe fast.com. Cea mai buna parte a acestei aplicatii este ca este descarcata gratuit si nu exista reclame sau achizitii in aplicatie. Testul de viteza FAST va functiona cu dispozitivele care ruleaza Android 4.0 sau versiuni ulterioare.

  1. V-SPEED Speed Test

V-SPEED este o aplicatie conceputa decent, care ofera o serie de valori despre viteza dvs. curenta de internet. Utilizatorii de telefonie mobila pot verifica de asemenea, viteza retelei lor de date celulare folosind aceasta aplicatie. Pe langa informatiile de baza de internet precum viteze de descarcare / incarcare, latenta si asa mai departe, aplicatia poate furniza detalii despre adresa IP, furnizorul de servicii Internet, operatorul SIM sau chiar numele retelei WiFi.

In ceea ce priveste caracteristicile, V-SPEED este mult mai mult decat Speedtest, ceea ce o face una dintre cele mai bune aplicatii de testare a vitezei de internet. Aplicatia este disponibila pentru descarcare gratuita din Play Store, dar are anunturi si cumparaturi in aplicatie. Deoarece nu exista functii suplimentare la bord aici, achizitia in aplicatie are loc exclusiv pentru a elimina anunturile.

Acestea sunt asadar doar 3 exemple de aplicatii pe care le puteti folosi pe un telefon Huawei sau pe orice alt smartphone Android cand doriti sa aflati viteza la internet.

0 Shares
You May Also Like