Se merita achizitionarea unui telefon HTC U11?

0 Shares
0
0
0

Telefoanele mobile nu mai sunt demult simple dispozitive pe care le folosim strict pentru a vorbi sau pentru a expedia ori pentru a reception mesaje scrise.

Aceste dispozitive sunt in prezent utilizate in foarte multe scopuri, cum ar fi navigatul pe internet, vizionarea filmelor online, socializarea cu prietenii din mediul virtual, plus in foarte multe alte scopuri.

Daca iti vei dori sa iti cumperi un smartphone de la un producator de top de pe piata, la un pret accesibil, ai putea sa iti indrepti atentia spre un model HTC U11, model care a fost lansat in luna mai a acestui an.

Este adevarat faptul ca acest telefon nu a fost asteptat cu atata interes precum modelul Galaxy S8 de la Samsung, sau Galaxy S8 Plus al aceluiasi producator, insa cu siguranta se merita sa iti alegi un astfel de telefon, iar in continuare vei vedea si de ce.

In primul rand, modelul HTC U11 este orifical primul smartphone cu processor Qualcomm Snapdragon 835 care ajunge in Romania. Acest model beneficiaza de una dintre cele mai puternice configuratii hardware in prezent.

Camera foto a acestui model este una pur si simplu impresionanta. Odata cu aparitia terminalului HTC U11, s-au efectuat o multimer de teste intre acest model, si modelele Samsung Galaxy S8, si Samsung Galaxy S8 Plus, iar rezultatele i-au socat pe multi utilizatori.

Camera foto de 13 Mega Pixeli cu f/1.7, si cu detectie de faza pentru auto focus, dual led flash, OIS, si detectie de faza care filmeaza la 2160p cu 30 fps, a reusit sa faca poze mai clare decat cele doua terminale mult laudate de la Samsung. In ceea ce priveste camera frontala, modelul de la HTC castiga detasat, acesta avand camera frontal de 16 mega pixeli.

Experienta software reprezinta deasemenea un alt motiv intemeiat pentru care ar cam merita sa iti indrepti atentia spre un astfel de smartphone. Interfata acestui telefon aminteste mult de Android-ul in stadiu nativ, care oferea raspunsuri prompte in preluarea comenzilor. Se poate spune faptul ca acest telefon ruleaza incredibil.

Pretul reprezinta fara indoiala un alt motiv pentru care trebuie sa iti alegi un asemenea model de smartphone, pentru ca este mai mic in comparatie cu pretul celorlalte doua modele despre care am discutat in acest articol.

Chiar si fata de preturile pe care le au terminalele altor producatori concurenti, acest model de la HTC sta mult mai bine, asa ca am putea spune ca din acest punct de vedere se merita sa iti cumperi un smartphone de la HTC.

Trebuie insa sa te preocupe destul de mult intretinerea dispozitivului daca il vei alege, pentru ca in mod evident nu iti vei dori sa ajungi cu el intr-un service gsm Bucuresti.

In schimb, daca iti vei proteja in mod exemplar terminalul cu accesorii originale de protectie de la HTC, atunci sansele ca durata de viata a acestui telefon sa fie una foarte mare, cresc considerabil, asa ca se merita sa iti cumperi un terminal HTC U11, daca ai de gand sa il ingrijesti.

0 Shares
You May Also Like