Sfaturi de luat in seama cand cumperi un telefon la mana a doua

Sfaturi de luat in seama cand cumperi un telefon la mana a doua

0 Shares
0
0
0

Uneori, buna functionare a telefonului inteligent e asa cum ti-e norocul. Unii cumpara smartphone-uri noi, altii vechi si surprinzator, uneori cele mai vechi sunt mai rezistente.

Daca de exemplu ai un Samsung si tocmai ti-ai dat seama ca din nefericire ai nevoie de o inlocuire display Samsung, iti recomandam sa faci o alegere inteleapta in privinta service-ului GSM pe care il alegi.

Ce inseamna alegere inteleapta cand vine vorba de o inlocuire display Samsung? Inseamna sa-i alegi pe cei de pe www.servicegsm.ro.

In general, la service-urile GSM apeleaza cei care au un telefon mai vechi si nu-l mai au in garantie sau cei care au cumparat un telefon la mana a doua. Apropo de asta, in cele ce urmeaza vom discuta despre cum sa nu-ti iei teapa atunci cand cumperi un telefon la mana a doua, dar si despre alte lucruri legate de astfel de achizitii.

[adsenseyu1]

Nu cumpara un telefon doar pentru ca arata bine

Unele telefoane cumparate la mana a doua pot arata extrem de bine, fapt pentru care nu trebuie sa te lasi cucerit de aspectul unui telefon. Testeaza-l si vezi ce se intampla si in interior, nu alege doar dupa exterior.

Cere de la vanzator toate detaliile care te intereseaza

Inainte de a opta pentru un anumit telefon, intreaba-l pe vanzator toate detaliile care sunt importante pentru tine. Daca vezi ca acesta evita sa-ti raspunda la intrebari e foarte probabil sa fie ceva putred la mijloc.

Cauta detalii legate de pret

Un telefon poate avea un pret pe un site si alt pret pe un alt site. Din moment ce pe toate site-urile acelasi telefon este scump, iar tie cineva ti-l da foarte ieftin este posibil ca respectivul gadget sa aiba defecte ascunse. Insa, daca studiezi piata si vezi preturile, te poti orienta corect.

Nu cumpara un telefon pana nu il testezi

[adsenseyu1]

Nu e deloc indicat sa cumperi un telefon doar dupa poze si dupa discutia cu proprietarul. Ca sa cumperi un telefon, trebuie ca mai intai sa il vezi, sa umbli putin pe el si sa-ti dai seama cat de cat daca el a fost sau nu evaluat corect de catre vanzator.

Verifica aspectul fizic al telefonului

Chiar daca un telefon e cumparat la mana a doua, nu inseamna ca nu trebuie sa arate bine. Uita-te atent pentru a vedea daca sunt urme de zgarieturi sau cazaturi, verifica buna functionare a butoanelor sau vezi daca acumulatorul a fost schimbat cu altul care nu e original. Aceste detalii sunt usor de observat.

Testeaza telefonul

Inainte de a da banii pe un telefon la mana a doua, fa o serie de teste simple: initiaza apeluri, testeaza sunetul, aplicatiile, Wi-Fi-ul (daca ai posibilitatea), etc.

Acestea sunt o serie  de sfaturi care ti-ar putea fi utile. Un lucru trebuie sa ai clar in vedere si anume faptul ca un telefon la mana a doua nu se cumpara niciodata daca nu se testeaza inainte. Nu te lasa inselat de vanzatorii care nu sunt corecti cu tine.

0 Shares
You May Also Like