Sfaturi pentru scrierea de continut pentru seo

0 Shares
0
0
0

In cazul in care vine vorba despre optimizarea site-urilor, utilizatorii trebuie sa stie ca au nevoie sa foloseasca unelte seo de la SeoAccounts.net, insa trebuie sa aiba si un continut de cea mai buna calitate.

Lasand la o parte instrumentele seo, vom vedea care sunt cele mai importante detalii de care trebuie sa tina cont utilizatorii care scriu articole pentru seo.

  1. Cuvinte cheie

Nu exista sfaturi pentru scrierea continutului fara a mentiona cuvintele cheie. De la primele zile ale SEO, alegerea si includerea cuvintelor cheie au fost vitale pentru performanta.

Continutul dvs. ar trebui sa se concentreze pe un cuvant cheie primar, dar ar trebui sa il sustineti prin includerea unor cuvinte cheie secundare asociate. Acestea sunt “cuvintele cheie lungi”, care, prin ele insisi, nu reprezinta mult trafic, dar atunci cand sunt combinate, acestea vor spori semnificativ performanta.

  1. Raspundeti la intrebari

Cele mai multe cautari sunt de patru cuvinte sau mai mult; asta pentru ca cercetatorii pun intrebari si se clasifica mai bine ca trebuie sa le raspunda. Motoarele de cautare mari au ajuns mult mai bine la elaborarea paginilor care raspund direct la intrebarea cautata de vizitator.

Le puteti ajuta prin includerea intrebarilor in titluri si raspunsul in urmatoarele propozitii. Acest continut ar putea fi selectat pentru a fi utilizat ca fragment particular in caseta Raspunsuri Google.

  1. Este vorba despre continut

Motoarele de cautare au imbunatatit, de asemenea, modul in care decid ceea ce este continut de calitate. Da, ei chiar va pot verifica gramatica, deci asigurati-va ca ati rulat continutul printr-un program cum ar fi Gramatical .

Google are un instrument numit Latent Semantic Indexing. Ei stiu ce subiecte apartin impreuna si care sunt numele, locurile si brandurile care pot fi legate intre ele. Un bun scriitor de continut SEO va lega acesti termeni in paginile dvs., ajutandu-l sa functioneze mai bine. Faceti clic aici pentru a citi mai multe despre continutul SEO.

  1. Factorul de soc

Puneti aproape orice termen intr-un motor de cautare si va confruntati cu sute de mii de rezultate. Chiar daca ati ajuns la prima pagina, ce va convinge un cititor sa va aleaga pagina peste oricare alta?

Raspunsul este un carlig mare. Ceva care vine la inceputul piesei pe care probabil ca nu-l cunoaste sau care se angajeaza intr-un alt mod. Ar putea fi o statistica, o opinie surprinzatoare sau o anecdota personala.

  1. Continut util

De ce aveti un blog? Ce vrei sa obtina? Cand vorbesti cu clientii, ce vrei sa faca? Raspunsul la aceste intrebari ar trebui sa fie in prim-planul mintii dvs. atunci cand va creati continutul.

Folosind SEO mai bine va ofera posibilitatea de a atrage cititorii, iar apoi trebuie sa le transformati in clienti. Puteti face acest lucru raspunzand la intrebarile lor, oferindu-le ceva util (foi de lucru, carti electronice) sau fiind un expert in materie si invatand cateva din ceea ce stii.

  1. Adaugati la Conversatie

Doriti sa stiti cum sa scrieti continut SEO care pare credibil? Cum puteti sa va stabiliti locul in campul ales? Raspunsul este prin adaugarea de statistici cheie din surse de incredere, cum ar fi Statistica.

Puteti da contextul muncii dvs. si puteti intari argumentele dvs. printr-o legatura externa atenta. Alegeti site-uri credibile, cum ar fi ziare, organisme din industrie sau pagini web guvernamentale. Link-urile catre Wikipedia sau Reddit au mult mai putina greutate.

Asadar, acestea sunt cateva sfaturi care va pot ajuta sa aveti un continut ideal pentru seo.

0 Shares
You May Also Like