Sfaturi pentru un iPhone in stare buna

Sfaturi pentru un iPhone in stare buna

0 Shares
0
0
0

Daca vreti ca telefonul pe care de obicei dati foarte multi bani, sa va tina cativa ani fara sa apara disfunctionalitatea atunci este indicat sa cititi articolul acesta in care urmeaza sa va prezentam cateva dintre sugestiile expertilor in ceea ce prevesteste cele mai des intalnite greseli pe care utilizatorii de iPhone le fac.

Daca vi se intampla totusi sa faceti ceva care sa determine o avarie a telefonului si anumite disfunctionalitati atunci trebuie sa stiti ca exista piese de iPhone in aproape toate magazinele care vand telefoane sau care se ocupa cu reparatia telefoanelor.

Una din cele mai des intalnite greseli este ca telefonul ramane deschis tot timpul. Se recomanda ca telefoanele sa fie inchise periodic pentru ca altfel bateria se termina mai repede. Chiar daca telefonul este inactiv atunci cand ramane deschis pe perioade lungi de timp bateria se solicita si cu timpul isi pierde proprietatile.

[adsenseyu1]

Majoritatea oamenilor folosesc telefoanele si pe post de alarma si acestea raman pornite tot timpul. Expertii recomanda sa utilizati ceasurile desteptatoare si sa inchideti telefonul pe timpul noptii, sau daca va este imposibil sa faceti acest lucru, le puteti inchide pe timpul zilei cand nu considerat ca aveti neaparata nevoie de ele.

Nu este bine ca WiFi-ul si Bluetooth-ul sa fie pornite tot timpul. Daca sunt deschise dar nu sunt utilizate, aceste optiuni doar irosesc energia pe care bateria o inmagazineaza. Cel mai robabil atunxci cand va deplasati nu aveti nevoie de WiFi si de Bluetooth asa ca acestea consuma bateria fara sa va aduca vreun beneficiu. Expertii recomanda ca aceste aplicatii sa ramana inchise si sa fie pornit doar cand va sunt necesare.

Utilizarea telefonului la temperaturi extreme il poate afecta. Telefoanele smart nu sunt facute sa fie utilizate la temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute asa ca folosirea lor cand temperatura este sub 0 grade sau depaseste 35 de grade nu este recomandata.

In conditii vitrege de mediu telefoanele sunt suprasolicitate sau bateria se goleste mult mai repede iar smartphone-ul poate sa se inchida pentru o vreme. Se recomanda sa inchideti telefoanele cand temperatura atinge o valare extrema sau atunci cand nu le folositi se recomanda ca acestea sa fie tinute in buzunare sau in geanta.

[adsenseyu1]

Nu se recomanda ca telefonul sa ramana peste noapte in priza. Punerea telefonului la incarcat in timpul noptii pare cea mai buna solutie dar nu se recomanda conform a ceea ce spun expertii. Pe termen lung aceasta practica poate sa afecteze bateria si aceasta se va goli mai repede decat trebuie.

Incercati sa incaracti telefonul ziua, atunci cand aveti posibilitatea de a le scoate din priza cand se incarca sau daca nu puteti sa faceti acest lucru utilizati o priza care se programeaza si care opreste alimentarea dupa un anumit timp.

O alta practica ce poate afecta telefonul este utilizarea altor incarcatoare decat cele originale. Incarcatoarele originale sunt mai scumpe dar sunt investitii care trebuie facute. Incarcatoarele contrafacute pot sa produca pagube telefoanelor si in anumite cazuri pot sa genereze chiar explozii sau un incendiu. Daca ati cumparat un produs care nu este original Apple va ofera reducere la achizitionarea unui incarcator original cu predarea unuia contrafacut.

0 Shares
You May Also Like