Tehnologia LTE din noile device-uri iPhone

Tehnologia LTE din noile device-uri iPhone

0 Shares
0
0
0

O data cu aparitia noilor device-uri de tip iPhone, s-a introdus si noua tehnologie LTE, in aceasta noua generatie de handset-uri de la Apple. Pretul a fost ca intotdeauna un factor cheie, dar providerii de top din Statele Unite asa cum ar fi AT&T si Verizon si-au sincronizat schemele de preturi pana la acest moment.

Exista, totusi diferente majore in ceea ce priveste acoperirea de retea LTE precum si in vitezele de transfer si alti factori, asa ca politica de preturi nu este neaparat cel mai important aspect in acest caz si mai ales atunci cand va decideti ce fel de provider wireless sa alegeti.

Ar trebui sa aveti in vedere si sa luati in considerare anumiti factori, pentru a intelege avantajele si dezavantajele acestei tehnologii si sa alegeti providerii de retea care vi se potrivesc, fara sa fie nevoie sa platiti in plus.

Coverage-ul sau aria de acoperire a LTE.

Acoperirea celulara din viata reala a fost intotdeauna elementul principal pe care userii l-au avut in vedere, atunci cand a fost vorba sa aleaga dintre anumiti provideri in dauna altora.

[adsenseyu1]

Un telefon nu este bun oricat de avansat din punct de vedere hardware ar fi, daca in locul unde locuiti, unde munciti sau unde calatoriti frecvent, nu exista acoperire de retea.

Acum, cand retelele pe baza de LTE sunt rapid introduse in circuitul providerilor mai vechi, acoperirea celulara va deveni cu atat mai importanta (si confuza) decat era inainte de aparitia acestei tehnologii.

Verizon a fost primul provider ce a pus la dispozitie o retea de tip LTE si datorita acestui fapt, a devenit cel mai mare provider de retea LTE din Statele Unite. Asadar, putem constata in ziua de astazi o prezenta in cel putin 337 orase si orasele, pentru retelele de tip LTE. Verizon afirma dealtfel, ca acopera in momentul de fata aproape 75% din utilizatorii din Statele Unite.

Tehnologia de la AT&T si anume 4G LTE ( a nu se confunda cu HSPA+), prezenta pe iPhone-urile mai noi  incepand cu iPhone 4S, desi este noua, creste constant si este adoptata din ce in ce mai mult.

[adsenseyu1]

In momentul de fata este prezenta pe 51 de piete incepand din anul 2013 si Apple estimeaza cresteri de acoperire din ce in ce mai mari. De asemenea, cei de la Sprint si-au lansat propriile retele LTE, dar se afla totusi cu mult in urma celor de la Apple cu un numar de aproximativ 15 piete, majoritatea dintre acestea aflandu-se in statele Georgia si Texas.

Diferentele de viteza observate pe noile generatii de iPad, dintre conectarile la retele tip LTE si 3G sau 4G sunt destul de mari.

De exemplu cei de la Verizon asigura viteze de top pentru acest standard, dar alte companii ofera o viteza instabila si poti constata scaderi de viteza de pana la 90% , ceea ce nu este incurajator.

Ca o comparatie, LTE-ul de la AT&T nu are o acoperire foarte mare inca, dar vitezele lor 3G si 4G sunt foarte bune in comparatie cu alti competitori. Pentru cele mai bune informatii despre aceste tehnologii si service iPhone Bucuresti de cea mai buna calitate, vizitati ServiceGsm.ro.

0 Shares
You May Also Like