Taxi App: Pasul urmator pentru modernizarea companiilor de taximetrie

Taxi App: Pasul urmator pentru modernizarea companiilor de taximetrie

0 Shares
0
0
0

Taxi App: Pasul urmator pentru modernizarea companiilor de taximetrieCompanii din cele mai diverse industrii de pe piata se plaseaza in tendintele actuale de conectare a clientilor prin intermediul aplicatiilor mobile. Acesta solutia a devenit indispensabila si pentru companiile de taximetrie si taximetristii care au din ce in ce mai multa nevoie sa comunice rapid cu clientii si sa fie activi in online.

Pentru a veni in sprijinul celor care activeaza in acest domeniu a fost creat Taxi App. Un soft taxi de top pentru managementul eficient al soferilor, dispecere si clienti.

Exceptional in ceea ce priveste designul si eficacitatea, soft-ul este accesibil clientilor care utilizeaza frecvent serviciile companiilor de taxi. Aplicatia personalizata reprezinta o solutie tehnologica moderna care faciliteaza activitatile zilnice ale taximetristilor si ofera mai multa comoditate clientilor.

In prezent, dispozitivele inteligente au devenit un accesoriu indispensabil pentru taximetristi. Acest soft taxi le ofera un sistem potrivit nevoilor lor si le asigura relevanta in piata. O tehnologie utila, simpla, completa si intuitiva, conceputa special pentru a dezvolta o companie de taxi.

Sistemul simplu de comanda, transparenta traseului si a costurilor sunt extrem de atragatoare utilizatorilor, astfel ca aceste aplicatii reprezinta principala modalitate prin care este solicitat un taxi. Industria ride sharing si a taxiurilor a devenit dependenta de noile tehnologii.

Taxi App este formata din doua componente majore. Prima este dedicata clientilor si include caracteristici dedicate acestora. Este vorba de harta, timp estimat de preluare, estimare cost, vizualizarea in timp real a taxiului comandat. Cea de-a doua componenta este destinata soferilor si cuprinde module specifice, respectiv harta locatiei, vizualizarea traseu catre client, sistem de acceptare sau refuzare comanda.

Acest soft taxi performant contribuie semificativ la reducerea costurilor, prin utilizarea unui sistem care nu necesita consum ridicat de resurse sau tehnologie hardware suplimentara. Taxi App este destinat sa functioneze ca aplicatie simpla si inteligenta, usor de utilizat si cu un impact benefic asupra companiei.

Optimizati-va afacerea in domeniul taximetriei in mod semnificativ cu un sistem eficient. Caracteristicile principale ale acestui soft taxi includ sistemul de comanda, configurarea traseului, sistemul de preluare comenzi, modul client si sectiune GPS. Soferul are posibilitatea de accepta sau refuza comanda care ii este atribuita automat, printr-o sectiune dedicata.

Dashboard-ul pentru utilizatori si comenzi ofera posibilitatea realizarii unui cont pentru soferi si integrare in timp real cu aplicatia de mobil. Totodata, soft-ul beneficiaza si de un modul dedicat administrarii comenzilor nepreluate de soferii de pe teren.

Acestea sunt alocate de catre administrator printr-o modalitate intuitiva de gestionare. In ansamblu, sistemul ofera functii care raspund nevoilor de comunicare specifice meseriei, asigurand o experienta de utilizare intuitiva.

Functionalitatile Taxi App pot fi extinse prin completarea modulelor in functie de necesitatile fiecarui client in parte.

Prin utilizarea unui astfel de soft taxi, companiile si taximetristii isi imbunatatesc fluxul de lucru, reduc costurile si isi automatizeaza activitatea zilnica. In plus, cu o noua aplicatie special conceputa pentru compania ta, vei obtine mai multe curse. Taxi App conecteaza oamenii printr-un serviciu util si eficient.

 

0 Shares
You May Also Like